Samsung’dan Curved Sound Bar

Samsung Curved soundbar

Samsung Electronics Türkiye, Kasım ayı itibariyle Türkiye’de satışa sunduğu dünyanın ilk Curved Soundbarı HW-H7501 ile ses deneyiminde yepyeni bir dönemi de başlatıyor. 

Samsung Electronics’in son teknoloji ile geliştirdiği Samsung Curved Soundbar, Kasım ayı itibariyle Türkiye’deki tüketicilerinin beğenisine sunuldu. Kavis deneyimini televizyonun da ötesine taşıyan Samsung, Kavisli TV ürünleriyle birlikte sunduğu, dünyanın ilk Curved Soundbarı HW-H7501’i geçtiğimiz aylarda IFA’da gerçekleştirdiği lansmanla duyurmuştu. 

Samsung_Curved_soundbar

Samsung’un kablosuz bağlantı özellikleri ve üstün performansıyla dikkat çeken ses sistemi Curved Soundbar HW-H7501, şık ve kaliteli tasarımı bir araya getiriyor.  8.1 kanal hoparlör sistemi ve kavisin her iki tarafında bulunan yan hoparlörleriyle sizi çepeçevre kuşatarak içine alan, gerçekçi ses deneyiminin keyfini çıkarabilirsiniz. 

Samsung_Curved_soundbar_2

Bluetooth üzerinden cihazın hoparlörlerini uzaktan etkinleştirmek için akıllı telefonunuzu kullanabilir, “TV Sound Connect” özelliği ile televizyonunuz ile Soundbar’ı kolayca bağlayabilirsiniz. Ayrıca, Bluetooth veya HDMI bağlantısı ile TV ve Soundbar’ınızı aynı anda tek kumandayla açabilir ve yönetebilirsiniz. Samsung’un güçlü sub-woofer’ı ile dikkat çeken ses sistemi, Divx, MKV, Mp3, Mp4, Mpeg4, Xvid gibi zengin format seçeneklerine de sahip.  

Samsung Curved Soundbar HW-H7501; 1.799 TL’lik tavsiye edilen satış fiyatı ile tüketicilerle buluştu.

Avatar Devam Filmleri 48FPS Görüntüyle Çekilecek