Xiaomi Redmi 3 Pro Piyasaya Sürüldü

xiaomi redmi 3 pro Kopya

Çinli telefon üreticisi Xiaomi, yeni Android telefonu Xiaomi Redmi 3 Pro’yu resmen tanıtıldı. Ön siparişe sunulan telefon çok yakında satışa çıkacak.

Hatırlayacağınızı gibi Çinli telefon üreticisi Xiaomi, yeni amiral gemisini geçtiğimiz ay MWC 2016’da tanıttı. Bu telefonun çıkışının üzerinden sadece bir ay geçmiştiki şirket bir Android telefon daha piyasaya sürdü. Bir süredir gündemde olan Xiaomi Redmi 3 Pro, bugün Xiaomi tarafından resmen tanıtıldı. Ön siparişleri başlayan telefon 6 Nisan’da raflardaki yerini alacak.

Xiaomi Redmi 3 Pro’nun ismine bakıldığında telefonun Xiaomi Redmi 3’ün daha üst düzey bir versiyonu olduğunu düşünülebilir. Ancak aslında telefon hiç de üst düzey bir telefon değil. Tam tersine ilk olarak Çin’de satışa sunulacak orta seviye bir akıllı telefon. Telefonun Çin’deki fiyatının 140 dolar olacağı söyleniyor.

Telefonun teknik özellikleri: 5 inç dokunmatik ekran, 13MP arka kamera, 5MP ön kamera, 64-bit Snapdragon 616 işlemci, 3GB RAM, 32GB depolama alanı, 128GB hafıza kartı desteği ve 4,100 mAh bataryadan oluşuyor.

xiaomi-redmi-3-pro