Xiaomi MIUI 12.5 nasıl yüklenir?

MIUI 12 kararlı sürüm

Akıllı telefon üreticisi Xiaomi sonunda merakla beklenen MIUI 12.5 sürümünü yayınladı. Peki bu Xiaomi MIUI 12.5 nasıl yüklenir? İşte yanıtı.

Teknoloji dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan Xiaomi yazılım tarafındaki aktivitesini arttırmaya devam ediyor. Bilindiği üzere Xiaomi tarafından üretilen telefonlarda MIUI isimli bir Android arayüzü kullanılıyor. Bu arayüzün genel anlamda sorunlu olduğunu söylemek sanırım yanlış bir ifade olmayacaktır.

Özellikle Xiaomi ile ilgili forumlarda bu arayüz ile ilgili pek çok şikayet mevcut. Bu şikayetlerin genel nedeni ise güncelleme ile gelen sıkıntılar.

Yani yeni bir Xiaomi cihazı aldığınızda hiç güncelleme yapmazsanız genelde sıkıntısız bir şekilde telefonu kullanıyorsunuz. Fakat yeni gelen güncellemeler bazı problemlerin de kapısını aralıyor.

Xiaomi MIUI 12.5 nasıl yüklenir?

Elbette bu sıkıntılar herkesin başına gelecek diye birşey yok. Güncellemeyi alan 1000 cihazdan 10’unda sıkıntı ortaya çıkabiliyor.

Peki şimdi gelelim Xiaomi MIUI 12.5 arayüzünün nasıl yükleneceği konusuna. Xiaomi bu arayüzü kısa süre önce yayınladı. Peki bu arayüz nasıl yüklenecek. O da son derece basit.

Telefonunuzun ayarlar kısmına girerek yazılım güncelleme sekmesine tıklamanız yeterli olacaktır.

Zaten telefonunuz güncelleme aldıysa ayarlar ikonunun üzerinde “1” ibaresini görebilirsiniz. Bu ibare telefonunuza bir güncelleme geldiğini ifade etmektedir. Ayarlara girdiğinizde de basit bir şekilde güncellemeyi yapabilirsiniz. Yalnız güncelleme yapmadan önce forumlara göz atmanızı tavsiye ederiz. Eğer sorun yaşayanlar var ise bu güncellemeyi bir süre erteleyebilirsiniz.

Elektronik cihazlarda yeni düzenleme yapıldı! İşte detaylar.