Xiaomi Mi5’in yeni Özellikleri ortaya çıktı!

Xiaomi Mi5’in yeni Özellikleri ortaya çıktı

Xiaomi’nin yeni model Telefonu: Mi5 olacak.

Mi5 ile ilgili yeni Özellikler ortaya çıktı. Konuyla ilgili bilgileri Çinli Weibo sitesinden aldık. Sitede; hem Telefonun Tasarımı hem de Özellikleriyle ilgili bilgilere yer verilmiş.

Yeni model Telefon; tamamen Metal bir Kasaya sahip olacak. Parmak İzi Sensörü ve 2 farklı Işık Tonuna sahip LED Flaşı, Telefonda yer alıyor.

Yeni model Telefon, Şubat ayında tanıtılacak. Telefon bir hayli iddialı; çünkü yeni model Telefon, Samsung Galaxy S7 ve LeTV Max Pro’ya rakip olacak.

Xiaomi Mi5 Şu Özelliklere Sahip

Xiaomi Mi5’te, Qualcomm’un 2016 Model Amiral Gemisi Yongaseti Snapdragon 820 yer alacak. Qualcomm’un Snapdragon 820 Yongaseti, Mi 5’e güç katacak.

4 GB’lik bir Ana Belleğe Telefonun sahip olması bekleniyor. Dâhili Depolama Alanı olarak 16, 32, 64 GB seçenekleri ile Cihaz satışa sunulacak.

Telefonda ayrıca micro-SD kart girişi de yer alacak. Böylelikle var olan Depolama Alanını daha da arttırma imkânına sahipsiniz.

Telefon, 5.2 inçlik IPS LCD Ekran Paneline sahip. Telefonun sahip olduğu çözünürlük ise 4K’nın yarısı olarak bilinen 2K yani QHD: “2560×1440” çözünürlük.

Otomatik Netleme Özelliğine sahip 21 Megapiksellik Sony Kameraya, 13 Megapiksellik Ön Kamera eşlik ediyor.

3630 mAh Batarya da Telefona güç katıyor. Telefon; MWC yani Mobil Dünya Kongresi 2016’da tanıtılacak.

Sony Xperia M4 Aqua ve M5’in Garip Sorunu