Xiaomi Mi5’in Kasası ortaya çıktı!

xiaomi mi5 kasası

Xiaomi’nin yeni model telefonu Mi5 olacak. Mi5’in Kasası da ortaya çıktı.

Xiaomi Mi5 şu özelliklere sahip olacak: Qualcomm’un Snapdragon 820 yongaseti telefonda yer alacak. Yongaseti 64 bit destekli ve içerisindeki İşlemciler 2.5 GHz hızında çalışıyor.

Gelecek yıl itibariyle yeni model yongaseti Snapdragon 820’yi göreceğiz. 4 GB Ana belleği, Xiaomi; Mi5 için uygun görmüş.

5.5 inçlik Kapasitif Ekran QHD yani 4K’nın yarısı 2K: “2560×1440” çözünürlüğe destek veriyor. Telefon; 16, 64, 128 GB Dâhili Depolama Alanı seçenekleriyle satışa sunulacak.

Micro – SD kart girişine de telefon destek veriyor. Otomatik Netleme Özelliğine sahip 20 Megapiksellik bir Arka Kameraya telefon sahip.

Ön Kamerada ise 8 Megapiksellik bir Kamera tercih edilmiş. Ön Kamera Selfie’ler için oldukça ideal. 3800 mAh batarya telefona güç katıyor.

4G LTE, NFC: (Near Field Connectivity) yani Yakın Alan İletişimi de telefonun diğer özellikleri arasında yer alıyor. Xiaomi; MIUI 7 ara yüzünü, Xiaomi Mi5 modelinde tercih etmiş.

Google’ın Taşınabilir Cihaz İşletim Sistemi Android Lollipop 5.1.1, Xiaomi Mi5’te yer alıyor. Telefonun Kasası ile ilgili bilgileri TimeNews sitesinden aldık.

Telefon 3 farklı Renk Seçeneğiyle satışa çıkacak. Bu Renkler arasında: Siyah, Altın, Pembe ve Beyaz yer alıyor. Telefon; 2016 yılının Ocak ayında satışa çıkacak.

Yeni Windows 10 Mobile’lı telefonların özellikleri sızdı!