Xiaomi Mi5’in Özellikleri ve Çıkış Tarihi Nedir?

xiaomi mi5

Xiaomi’nin; 2015 model yeni amiral gemisi telefonu ile ilgili elimize ulaşan bilgiler ise telefonun özellikleri ve çıkış tarihi ile ilgili bilgiler oldu.

Xiaomi Mi5’te; Qualcomm’un Snapdragon 810 yongaseti yer alacak. Yongasetine; 5.2 inç kapasitif ekran eşlik edecek. Telefonun ana belleğinin 3 veya 4 GB olması bekleniyor.

Mi5’in arka kamerasında 16 megapiksel LED flaş yer alacak. Telefonun bataryası 3.000 mAh. Ve telefonda parmak izi sensörü bulunacak.

Mi5 Plus’ta da şunlar olacak: 64 bit destekli Qualcomm’un Snapdragon 810 yongaseti, 4 GB ana bellek, 6 inç QHD “2560×1440” çözünürlüğünde ekran, Optik İmaj Sabitleyici kamera ve en son model Android Lollipop 5.0 işletim sistemi.

Daha önce de dediğimiz gibi telefonun hangi ülkelerde ve fiyata satılacağı hakkında henüz herhangi bir bilgiye sahip değiliz.

xiaomi mi5

Bize gelen bilgilere göre şirket yeni model akıllı telefonlarını geçen yıl olduğu gibi Temmuz ayında –Yani bu ay- satışa çıkaracak.

Telefonun ülkemizde de satışa sunulup sunulmayacağını bilmiyoruz. Son olarak da fiyatla ilgili bizlere ulaşan herhangi bir bilgi de yok.

Chevrolet’ten Telefonlar için Özel Klima