Xiaomi MI5 video inceleme

xiaomi mi5 12

#İŞBİRLİĞİ

Xiaomi geliştirdiği MI5 adlı ürün ile artık sadece giriş ve orta sınıf telefonlar değil, üst seviye telefonlarda da varlığını sürdürmek istiyor.

Ürüne ilk baktığımızda MI5’in kalitesi hemen belli oluyor. 129 gr ağırlığı ile oldukça hafif olan MI5, sadece 7 mm kalınlığında. Çok ince bir ekran çerçevesine sahip olan bu ürün, Alüminyum kasa sistemi ve yuvarlatılmış plastik arka yüzeyi ile Galaxy S7’ye çok benziyor. Kesin kenarlar yerine yumuşak bir tasarıma sahip olan MI5, tıpkı Galaxy S7 gibi çok başarılı bir malzeme kalitesi ve işçilik ile üretilmiş. En büyük avantajı ise, tüm bu kaliteyi Galaxy S7’nin yarı fiyatına sahip olabilmeniz.

Xiaomi’nin performansı gayet başarılı. Öyle ki bu ürün Galaxy S7’den aşağı kalır bir yanı yok. Sahip olduğu Qualcomm Snapdragon 820 işlemcisi 4 x 2.2 GHz’lik sistem frekansı ile yüksek bir performans sağlıyor. Bu performansı yeni nesil oyun oyunlarda fazlasıyla hissedebiliyorsunuz. Tabi burada kullanılan 3 Gbyte’lık belleğin önemini de unutmamak lazım. Kapasite konusuna gelince, 32 ve 64 Gbyte olmak üzere iki farklı seçenek mevcut. Bizim tavsiyemiz 64 GByte’lık sürümü satın almak. Nedeni de, Xiaomi MI5’de microSD kart yuvasının olmaması ve bu kapasitenin arttırılamaması. Buna ek olarak Xiaomi, 32 GByte’lık sürümde işlemciyi frenliyor. Yani burada kullanılan işlemci performansını tam olarak sergilemesine izin verilmiyor.

“Bu incelemesini yaptığımız ürün, ilgili marka tarafından kurumumuza sağlanmıştır.”

Galaxy S7 modellerindeki yanma şikayetleri artıyor!