Xiaomi Mi Max 2, SD 626 ile gelecek

xiaomi mi

Xiaomi’nin orta segmente hitap eden yeni modeli tüm hatlarıyla ortaya çıktı. İşte Xiaomi Mi Max 2 özellikleri ve diğer detaylar.

Çin’in önemli akıllı telefon üreticilerinden biri olan Xiaomi, şu aralar hayli meşgul günler geçiriyor. Çinli üretici yeni amiral gemisi Mi 6 için gün sayarken diğer yandan da Mi Mix 2 için çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz sene Çin’de satışa sunduğu Mi Mix ve Mi Max’ı da global pazarda satışa sunmaya hazırlanan Xiaomi Mi Max 2 için de yoğun mesai harcıyor.

Orta segmente hitap eden bir model olan Xiaomi Mi Max 2, Çinli üreticinin yakın zamanda satışa sunacağı 3’lü içerisindeki en uygun fiyatlı model olacak.

Gücünü Snapdragon 626 yonga setinden alacak olan cihaz sistemini 4GB RAM ile destekleyecek. 6.44 inçlik büyük bir ekranla gelecek olan cihazın en etkileyici yanı ise 5000 mAh gücündeki bataryası. Snapdragon 626’nın hali hazırda pil tasarrufuna önem veren bir yonga seti olduğunu göz önünde bulundurursak. Xiaomi Mi Max 2’nin pil ömrünün hayli uzun olacağını varsayabiliriz.

Geçtiğimiz sene Mi 5’te kullanılan Sony IMX378 sensörlü 12 MP’lik kamerayı kullanacak olan Mi Mix 2 ilk olarak Çin’de satışa sunulacak. Global pazarda da ilerleyen zamanlarda raflardaki yerini alacak olan Xiaomi Mi Max 2. Çin’de 1499 yen ile 1699 yen arasında bir fiyattan satışa sunulacak. Diğer bir değişle cihazın fiyatı 215 ile 245 dolar arasında değişecek.