Xiaomi Mi Mix 4 Pro Max yakında geliyor!

Xiaomi Mi Mix 4 Pro Max yakında geliyor!

Xiaomi’nin ilk katlanabilir telefonu uzun zamandır bekleniyor. Ancak bu uzun bekleyiş yakında bitebilir. Leakster Digital Chat Station, geçici olarak adlandırılan Xiaomi Mi Mix 4 Pro Max cihazının Samsung Galaxy Z Fold2 ve Huawei Mate X2’ye benzer içe katlanır bir tasarıma sahip olacağını iddia ediyor.

Ortaya çıkan cihaz, ocak ayında görülen prototip cihaz olabilir. Ardından Şubat ayında TENAA’da M2011J18C model numaralı katlanabilir bir telefon ortaya çıkmıştı. Bununla birlikte, Display Supply Chain Consultants’ın kurucusu Ross Young’a göre, ortaya çıkan cihaz bu yıl piyasaya sürülecek üç Xiaomi katlanabilir ürününden yalnızca biri olabilir. Mi Mix 4 Pro Max hakkında özellikle China Star’ın (CSOT) Samsung Display yerine katlanabilir panelleri tedarik edeceği söyleniyor. Ekran panelinin açıkken 8.03 ”diyagonal ve yüksek yenileme hızına (90 veya 120 Hz) sahip olması bekleniyor. İkincil ekran 6,38 ”ölçüsüne sahip olacak.

Xiaomi Mi Mix 4 Pro Max yakında geliyor!

DCS, Pro Max’in büyük bir kamera sensörü, 1 / 1.28 ”IMX700y ve 10x periskop lensi içereceğini de sözlerine ekledi. Telefon ayrıca hızlı şarjlı büyük bir bataryaya sahip olacak. Bu nedenle cihazın fiyatının düşük olması pek beklenmiyor. Samsung, hala Xiaomi’nin katlanabilir çalışmalarıyla ilgileniyor. Panelleri, biraz daha büyük bir ekrana sahip başka bir katlanabilir model için yapacak. Cihaz Ultra İnce Cam, UTG özelliğine sahip olacak. Üçüncü telefonun ise dışa katlanabilen bir tasarımla gelmesi bekleniyor.

Disney+, 16 ayda rekor kırarak 100 milyondan fazla aboneye ulaştığını duyurdu