Xiaomi Mi Mix 4 arka tarafında 2. ekran ile gelecek

mi mix 2

Xiaomi’nin yeni nesil amiral gemisi üzerine söylentiler gelmeye devam ediyor. Son sızdırılan bilgilere göre Xiaomi Mi Mix 4 arka tarafında 2. ekran ile gelecek. İşte konunun detayları.

Akıllı telefon pazarının yükselen isimlerinden Xiaomi, şu sıralar orta segment modellere yoğunlaşmış bir görüntü çiziyor. Sadece Xiaomi cephesinde değil, Çinli üreticinin yan markaları Poco ve Redmi de orta segmentte yoğun bir üretim içerisindeler.

Bu durumun temel sebebi zirveye giden yolun orta segment cihazlardan geçiyor olması. Nitekim Çinli üretici de bu vaziyetin farkında. Buna rağmen önümüzdeki süreçte Xiaomi yeni bir amiral gemisi modeliyle karşımıza çıkacak.

Xiaomi Mi Mix 4 arka tarafında 2. ekran ile gelecek

Xiaomi’nin yeni amiral gemisi modeli uzun süredir hakkında pek çok söylenti ortaya çıkan Mi Mix 4 olacak. Henüz Mi Mix 4’ün nasıl bir tasarıma sahip olacağını bilmiyoruz. Çünkü bu konuda çok fazla söylenti ortaya atıldı. Kimisi Mi Mix 4’ün katlanabilir ekranla geleceğini söyledi. Kimisi ise Mi Mix 4’te içe rulo şeklinde sarılan bir ekran kullanılacağını iddia etti.

Şimdi ise Mi Mix 4 hakkında bambaşka bir iddia ortaya atıldı. Son iddialara göre Mi Mix 4 yanlardan kavisli bir ekran yapısına sahip olacak. Ekran altına yerleştirilmiş bir öne kamera ile gelecek olan telefonun en önemli özelliği ise arka yüzünde ikinci bir ekrana yer verilecek olması. Eğer bu söylenti doğruysa, Mi Mix 4’ün ana kamerası ile selfie fotoğrafları çekmek de mümkün olacaktır. Bu durumda ön kameraya ne kadar ihtiyaç var sorgulamak gerekiyor.

MacBook Pro artık Touch Bar’a sahip olmayabilir