Xiaomi Mi Mix 4 almayı düşünenler dikkat!

Xiaomi Mi MIX 4, 5.000 mAh pil ve 120W hızlı şarjla geliyor

Xiaomi Mi Mix 4 almayı düşünenler dikkat! Xiaomi’nin geçtiğimiz günlerde tanıttığı Mi Mix 4 hakkında önemli şikayetler geliyor. İşte detaylar.

Akıllı telefon pazarındaki lider isimlerden biri olan Xiaomi geçtiğimiz günlerde Mi Mix 4 modelini tanıtmıştı. Mi Mix 4 genel itibariyle hem tasarımı, hem de teknik özellikleriyle teknoloji tutkunlarının beğenisini kazandı. Bir de bunun üzerine Xiaomi’nin uygun fiyat politikası eklenince Mi Mix 4 değim yerindeyse peynir ekmek gibi sattı.

Fakat telefonu kullanmaya başlayanlar Mi Mix 4‘ün selfie performansını adeta topa tuttu. Malum Mi Mix 4’te ekran altı kamera teknolojisinden faydalanılmıştı. Fakat görünen o ki bu teknoloji pek de verimli çalışmıyor.

Xiaomi Mi Mix 4 almayı düşünenler dikkat!

Aslında ekran altı kamera teknolojisinin ana fikri kameranın ekran ile örtülmesi yönünde. Bu açıdan bakıldığında Xiaomi’nin iyi bir iş çıkardığını söyleyebiliriz. Fakat iş kamera yeteneklerine geldiğinde işte bu noktada bazı sıkıntılar ortaya çıkıyor.

Bu sıkıntılardan en büyüğü ise şüphesiz kameranın tam anlamıyla verimli çalışmaması. Yani pek çok kullanıcı bu durumdan yakınmış. Sanki yüksek çözünürlüklü kamera değil de VGA kamera ile çekim yapıyormuş hissi veriyormuş.

Zaten Xiaomi yetkilileri de bu durum hakkında bir açıklama yapmış ve ekran altı kamera teknolojisindeki temel amacın tam ekran deneyimi sunmak olduğunu belirtmişlerdi.

Galaxy Z Fold 3 için her S Pen uygun olmayacak