Xiaomi Mi MIX 4, 5.000 mAh pil ve 120W hızlı şarjla geliyor

Xiaomi Mi MIX 4, 5.000 mAh pil ve 120W hızlı şarjla geliyor

Xiaomi’nin yaklaşmakta olan amiral gemisi akıllı telefonuyla ilgili birkaç sızıntının ardından Çin’den gelen yeni bir rapor, cihazın 5.000 mAh nominal kapasiteye sahip BM58 pillerle geleceğini doğruladı. İşte karşınızda Xiaomi Mi MIX 4.

Ayrıca rapor, akıllı telefonun 120W kablolu hızlı şarj ve 80W kablosuz şarj desteği ile geleceğini de ekliyor. Bu, amiral gemisi akıllı telefonların herhangi birinde en yüksek hızlı şarj desteği. Rapor, 3C sertifikasını geçen cihazla ilgili önceki raporla uyumlu. Telefonun 2,430mAh çift hücreli pilleri içereceği ortaya çıktı. Telefonun yeni nesil Mi MIX serisi cihaza sahip olması bekleniyor. Yaklaşan bu Xiaomi Mi MIX 4, üst düzey özelliklerle gelecek ve sadece bu değil, aynı zamanda gerçek bir tam ekran deneyimi sunmak için en yeni nesil ekran altı kamera teknolojisiyle donatılması planlanıyor.

Xiaomi Mi MIX 4, 5.000 mAh pil ve 120W hızlı şarjla geliyor

Geçen ay Digital Chat Station, Xiaomi’nin sırasıyla K8 ve J18S model numaralarına sahip iki yeni üst düzey akıllı telefonu piyasaya sürmeye hazır olduğunu açıkladı. İlki Mi MIX 4’e söylenirken, ikincisinin MIX katlanabilir bir el cihazı olması bekleniyor. Xiaomi Mi MIX 4 muhtemelen 2K ekran çözünürlüğü desteğini kaçırabilir, ancak normal Full-HD+ ekran çözünürlüğüne kıyasla daha iyi sonuçlar sunacak özel olarak özelleştirilmiş yüksek ekran çözünürlüklü bir ekrana sahip olduğu söyleniyor. Qualcomm Snapdragon 888 Pro yonga seti tarafından desteklenmesi ve Android işletim sisteminin üstünde en yeni MIUI 13 özel kullanıcı arayüzünü çalıştırması bekleniyor. MIUI 13, MIUI 12.5‘e kıyasla birkaç yeni özellik ve iyileştirme ile gelecek ve önümüzdeki haftalarda bu konuda daha fazla bilgi sahibi olacağız.

İnsanlığı yok edebilecek pandemi ortaya çıktı: Bu seferki çok farklı