Xiaomi Mi Mix 3, 15 Ekim’de tanıtılabilir

xiaomi mi mix 3

Xiaomi’nin 5G destekli ilk modeli olma özelliğini de taşıyacak olan Mi Mix 3, 15 Ekim’de tanıtılabilir. İşte Xiaomi Mi Mix 3 hakkındaki son detaylar.

Akıllı telefon pazarının yükselen isimlerinden biri olan Xiaomi, uzun bir süredir Mi Mix 3 modeli üzerinde çalışıyor. Son olarak Ağustos ayının ortalarına doğru Xiaomi Mi Mix 3’ün 15 Eylül’de tanıtılacağına dair bazı söylentiler ortaya atılmıştı. Nitekim 15 Eylül geçip gitti. Çinli üretici Mix Mix 3’ü tanıtmak bir kenara dursun, tanıtım tarihine ilişkin bir açıklama bile yapmadı. Şimdi ise Mi Mix 3 ile ilgili yeni bir tanıtım tarihi sızdırıldı.

Xiaomi’nin ilk 5G’li modeli Mi Mix 3 bu ay tanıtılacak

Mi Mix 3’ün bu kadar merak edilmesinin temel nedeni, 5G bağlantısını destekleyecek olan ilk model olması. Malum, son zamanlarda üreticiler arasında ilk 5G’li telefonu kimin geliştireceğine dair önemli bir çekişme mevcut. Nitekim Xiaomi de bu çekişmeden galip çıkmak istiyor.

Bu doğrultuda Çinli üreticinin 5G’li Xiaomi Mi Mix 3 modelini Ekim ayı bitmeden tanıtacağı umuluyor. Çin kaynaklı son raporlara bakacak olursak, Xiaomi yeni amiral gemisi modelini 15 Ekim’de tanıtacak. Elbette Xiaomi cephesinden bu konu hakkında henüz net bir açıklama gelmiş değil. Zira Mi Mix 3’ün 5G destekli olması, bu modelin çıkış sürecini biraz daha uzatabilir. Yine de bekleyip göreceğiz.

Tablet pazarı Apple’ın tekeline geçiyor