Xiaomi Mi Mix 2’nin Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Xiaomi Mi MIX 2 3

Çerçevesiz paneliyle son günlerin dikkat çeken telefonu olmayı başaran Xiaomi Mi Mix 2’nin tanıtım tarihi resmen açıklandı. İşte tarih ve son bilgiler.

Xiaomi’nin üzerinde çalıştığı bilinen 6.4 inçlik çerçevesiz Mi Mix 2’nin ne zaman lanse edileceği resmen ortaya çıktı. Çin’in sosyal medyası Weibo’da ortaya atılan afişe göre cihaz 11 Eylül’de tanıtılacak. Afişin doğru olma ihtimali hayli yüksek, dolayısıyla bu çılgın cihazı görmek için çok beklemeyeceğiz.

6.4 inçlik dev ekranına rağmen alt kısım dışında kayda değer çerçevesi bulunmaması sayesinde kendinden küçük ekranlı telefonlarla kompaktlık yarışına girebilir durumda bulunuyor. Ayrıca cihazda çift kamera da bulunabilir. Ancak bu konuda somut bilgi veya fotoğraf elimize geçmiş değil. İlk nesle göre daha şık bir gövde bulundurmayı hedefleyen Mi Mix 2’nin elimize geçen bilgileri şunlar; Snapdragon 835 işlemci, 6 GB RAM, Android 7.1 Nougat işletim sistemi, Quad HD+ AMOLED ekran, 128/256 GB depolama seçenekleri. Bunların yanında 4500 mAh’lik büyük pili ve 3 boyutlu yüz algılama sistemi de telefonun öne çıkan özelliklerinden biri olacak.

2017’nin son çeyreği içerisinde raflarda yerini alması beklenen amiral gemisi, bakalım özellikleri, tasarımı ve fiyatıyla beklenen ilgiyi görebilecek mi.

mimix2