Xiaomi CC9 tanıtım tarihi açıklandı!

Xiaomi CC9

Xiaomi’nin merakla beklenen orta segment telefonu Xiaomi CC9’un bugün tanıtım tarihi açıklandı. İşte Xiaomi CC9 özellikleri hakkında bilinen her şey!

Çinli telefon üreticisi Xiaomi’nin uzun bir süredir CC9 isimli telefon ile karşımıza çıkacağı söyleniyordu. Xiaomi ve Meitu işbirliği ile üretilecek olan telefonun orta segmente hitap etmesi bekleniyordu. Bugün ise CC9’un tanıtım tarihi resmi olarak açıklandı.

Xiaomi cephesinden gelen açıklamaya göre, CC9 modeli 2 Temmuz tarihinde düzenlenecek olan etkinlikte tanıtılacak. İlk olarak Çin’de satışa sunulacak olan bu model, özellikleri ile dikkat çekecek.

Telefonun gücünü Qualcomm’un Snapdragon 712 yonga seti ve 6 GB RAM’den alması bekleniyor. Üçlü kamera kurulumu ile gelecek olan telefonda 48 Megapiksel ana kamera ve 39 Megapiksel çözünürlüğünde ön kamera yer alacak.

16 inç MacBook Pro ne zaman tanıtılacak?

6.39 inç büyüklüğünde ekrana sahip olması beklenen telefonda 4.000 mAH gibi oldukça büyük bir batarya bulunacak. 300 dolar seviyesinde olmasını beklediğimiz telefonun, önümüzdeki yıllarda Avrupa ülkelerinde de satışa sunulma ihtimalinin olduğunu belirtelim.

Xiaomi CC9