Xiaomi Mi Band 6 NFC Avrupa fiyatı açıklandı

Xiaomi Mi Band 6 NFC Avrupa fiyatı açıklandı

Xiaomi’nin popüler akıllı bilekliği nihayet Avrupa’da satışa sunuldu. İşte Mi Band 6 NFC’nin Avrupa fiyatı ve konuya ilişkin diğer detaylar.

Xiaomi Mi Band 6 NFC Avrupa fiyatı açıklandı. Uygun fiyatlı ürünleri sayesinde hem Asya, hem de Avrupa’da milyonlarca kullanıcıya erişen Xiaomi, giyilebilir teknolojiler konusunda da önemli atılımlar gerçekleştirdi.

Çinli üretici özellikle Mi Band serisiyle milyonlara ulaştı diyebiliriz. Ülkemizde de Mi Band kullananların sayısı bir hayli yüksek. Bu durumun temel sebebi ise Mi Band modellerinin rakiplerine oranla hayli uygun bir etiket taşıyor olması. Tabi ki bu durum Mi Band 6 NFC modeli ile değişebilir.

Xiaomi Mi Band 6 NFC Avrupa fiyatı açıklandı

Xiaomi Mi Band 6 NFC Avrupa fiyatı açıklandı

Mi Band 6 NFC modeli ilk olarak Çin’de satışa çıkmıştı. Bu bilekliğin Avrupa’ya gelip gelmeyeceği ise önemli bir soru işaretiydi. Çünkü NFC olmayan versiyon zaten geçtiğimiz Mart ayında satışa sunulmuştu. Dolayısıyla NFC olan versiyonun Avrupa’ya gelmesi pek beklenmiyordu.

Xiaomi sürpriz bir şekilde Mi Band 6’nın NFC destekli versiyonunu da Avrupa’ya getirdi. Bu versiyonun fiyatı ise 55 euro olarak belirlendi.

Muhtemelen Türkiye fiyatı 700 TL’nin de üzerinde olacaktır. Mi Band için 700 TL gerçekten uçuk bir etiket. Bakalım bu bilekliğe ülkemizde ilgi olacak mı? Bekleyip göreceğiz. Keza mevcut bileklikler 300 TL bandında fiyatlardan çıkış yapmıştı. Şimdi iki katından fazlasını ödemek çok da kolay olmayacaktır.

Huawei nova9 yüksek fiyatıyla başarılı olabilecek mi?