Huawei nova9 yüksek fiyatıyla başarılı olabilecek mi?

nova

Huawei geçtiğimiz gün çok uzun bir aranın ardından Avrupa’da bir lansman gerçekleştirdi. Peki bu lansmanda tanıtılan nova9 yüksek fiyatıyla başarılı olabilecek mi? İşte bu sorunun yanıtı.

Huawei nova9 yüksek fiyatıyla başarılı olabilecek mi?  Akıllı telefon sektöründeki önemli isimlerden biri olan Huawei geçtiğimiz gün yeni nesil nova modelinin Avrupa lansmanını gerçekleştirdi. 2021’de suskun bir görünüm sergileyen Huawei uzun bir aranın ardından Avrupa’da yeni bir model satışa sunacak. Huawei nova9.

Peki Huawei nova9 Avrupa’da gerçekten başarılı olabilecek mi? Malum Huawei modellerinde hala Google servisleri bulunmuyor. Çinli üretici gerçekleştirdiği Avrupa etkinliğinde bu durumun Huawei kullanıcıları için artık çok da önemli olmadığına vurgu yaptı.

HarmonyOS’te yer alan yeni servis ve uygulamaların Google’ın uygulamaları kadar verimli olduğu gösterilmeye çalışıldı.

Huawei nova9 yüksek fiyatıyla başarılı olabilecek mi

Huawei nova9 yüksek fiyatıyla başarılı olabilecek mi?

App Gallery’de öne çıkan uygulamaların geliştiricileri sahneye çıkıp çeşitli söylemlerde bulundular. Peki tüm bu çaba Nova9’un başarısı için yeterli mi?

Dürüst olmak gerekirse Google servislerinden mahrum bir telefon için 500 euro’luk bir etiket biraz fazla. Kabul, eğer bu telefonda Google ambargosu olmasaydı belki daha fazla bir etiketi bile hak edebilirdi. Fakat 500 euro’ya Nova9’a rakip olabilecek, Google destekli modellerin olduğunu da unutmamak gerekiyor. Yani tamamen kullanıcıların tercihine kalmış bir durum diyebiliriz.

Dip not olarak belirtelim. Huawei Nova9 ülkemizde de satışa sunulacak.

Elon Musk BTC için fiyat tahmininde bulundu