Xiaomi Mi A2 Lite sertifika alırken görüldü

xiaomi mi a2 2

Nisan ayında satışa çıkan Xiaomi Mi 6X (Mi A2)’nin bütçe dostu versiyonu geliyor. Xiaomi Mi A2 Lite sertifika alırken görüldü.

Son dönemde sertifika alırken görülen Xiaomi telefonlarına bir yenisi daha eklendi. Bildiğiniz gibi son dönemde başta Mi 8 olmak üzere yeni Xiaomi telefonları TENAA’dan sertifika alırken görülmüştü. Bu kez şirketin yeni bir telefonu FCC’den sertifika alırken görüldü. Xiaomi M1805D1SG model adıyla listelenen telefonun, Xiaomi Mi A2 Lite olduğu belirtiliyor.

Xiaomi Mi A2 Lite, Mi 6X’in uygun fiyatlı versiyonu olacak

FCC’de yer alan bilgilere göre Xiaomi bu yeni telefonunu Mi A2 Lite adı altında satışa sunacak. Bu da Xiaomi Mi A2’nin daha uygun fiyatlı bir versiyonunun yolda olduğunu gösteriyor. FCC’de bulunan bilgiler arasında telefonun teknik özellikleri hakkında kayda değer detaylar yer almıyor. Ancak telefonunun FCC’den sertifika almış olması, Xiaomi’nin Mi A2 Lite’yi çok yakında piyasaya sürmeye hazırlandığını gösteriyor.

Xiaomi Mi A2 Lite

Bazı pazarlarda Xiaomi Mi 6X adıyla satışa sunulan Xiaomi Mi A2 nisan ayında raflardaki yerini almıştı. Snapdragon 660 yonga seti kullanan telefonun teknik özellikleri arasında 5.99 inç ekran, 6 GB RAM, 128 GB depolama alanı, 20 megapiksel arka kamera ve 3010 mAh batarya bulunuyordu. Lite versiyonu daha bütçe dostu olacağı için teknik özelliklerde bazılarının daha düşük olması bekleniyor.

Xiaomi Mi A2 Lite

Vivo NEX üç farklı versiyon ile geliyor