Xiaomi Mi 9 canlı canlı görüntülendi

xiaomi mi 9

Xiaomi’nin 20 Şubat’ta tanıtacağı yeni amiral gemisi modeli Mi 9 canlı canlı görüntülendi. İşte Xiaomi Mi 9 hakkındaki son detaylar.

Akıllı telefon sektörünün yükselen değerlerinden biri olan Xiaomi, yeni amiral gemisi modeli için gün sayıyor. Çinli üretici tarafından geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada Xiaomi Mi 9 modelinin 20 Şubat’ta gerçekleşecek olan özel bir etkinlikle tanıtılacağı belirtilmişti.

Karşınızda Xiaomi Mi 9

Bu açıklamanın hemen akabinde Mi 9 canlı canlı görüntülendi. Dilerseniz Xiaomi Mi 9 görsellerine aşağıdan göz atabilirsiniz. (Görselleri büyütmek için üzerine tıklayınız.)

Xiaomi’nin yeni amiral gemisi modeli tasarım anlamında selefini andırıyor. Mi 8 ile Mi 9 arasında tasarım anlamında iki temel fark var. Birincisi geniş çentik yerine kamera boyutunda ufak bir çentik kullanılması. İkincisi ise Mi 9’da arka tarafa yerleştirilen 3’lü kamera modülü.

Çentiğin küçük olması Mi 9’un yüz tanıma teknolojisini desteklemeyeceği anlamını taşıyor. Muhtemelen Xiaomi yeni amiral gemisi modelinde yüz tanıma yerine ekran altı parmak izi okuyucusu teknolojisini tercih etmiş. Açıkçası Çinli üreticinin bu hususta doğru bir karar verdiğini belirtmek gerekiyor.

Öte yandan Xiaomi Mi 9’un Snapdragon 855 yonga setini kullandığını ve 8GB RAM ile geleceğini de belirtelim. Telefonun fiyatı henüz kesinleşmiş değil. Fakat söz konusu Xiaomi olduğunda öyle uçuk fiyatlar beklemek doğru olmayacaktır. Muhtemelen Mi 9 da 500 dolar civarında bir fiyata sahip olacaktır. Yine de bekleyip göreceğiz.

İşte LG G8 ThinQ