Xiaomi Mi 11T Pro 120W hızlı şarj ile geliyor!

Xiaomi, MIUI 12.5 Enhanced Global dağıtım programını duyurdu

Xiaomi’nin yeni modeli Mi 11 Pro’nun 120W hızlı şarj teknolojisini kullanacağı kesinleşti. İşte konuya ilişkin tüm detaylar.

Xiaomi Mi 11T Pro 120W hızlı şarj ile geliyor. Akıllı telefon pazarındaki önemli isimlerden Xiaomi yakında Mi 11T modelini tanıtacak. Nitekim Mi 11T modeliyle ilgili yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor.

Bilindiği üzere Xiaomi hızlı şarj tarafında rakiplerinin bir adım önünde diyebiliriz. Özellikle de Samsung ve Apple gibi sektörün önde gelen isimleri ile karşılaştırdığımızda Xiaomi açık ara önde görünüyor.

Çinli üretici hızlı şarj konusunda çok fazla model ayrımı da yapmıyor. Yani bugün orta segment bir Xiaomi modeli aldığınızda da hızlı şarj desteğinin olduğunu görüyorsunuz. Bu açıdan bakıldığında Xiaomi’nin gerçekten de rakipsiz olduğunu söyleyebiliriz.

Xiaomi HyperCharge 5 696x392 1

Xiaomi Mi 11T Pro 120W hızlı şarj ile geliyor!

Hali hazırda pek çok telefonda 30W hızlı şarj teknolojisi destekleniyor. 60W ve üzeri hızlı şarj teknolojisini destekleyen model sayısı ise hayli kısıtlı. Fakat görünen o ki Xiaomi bu sayıyı arttırmak konusunda fazlasıyla istekli.

Xiaomi’nin resmi hesabından yapılan açıklamada 15 Eylül’de tanıtılacak olan Mi 11T Pro modelinde 120W hızlı şarj desteğinin sunulacağı kesinleşti. Bu da telefonun sadece saniyeler içerisinde tam şarja ulaşması anlamına geliyor.

Yani telefonu evden çıkmadan önce birkaç dakikalığına şarja takmanız, size tüm günü çıkartacak pil süresini sunacak diyebiliriz.

HTC Mobile eski günlerine dönmeye çalışacak