Xiaomi Mi 11 Lite, ile lansmanın ilk haftasında rekor kırdı

Xiaomi Mi 11 Lite, ile lansmanın ilk haftasında rekor kırdı

Xiaomi Mi 11 Lite kısa süre önce Hindistan’da piyasaya sürüldü ve bölgede şimdiden büyük başarı elde etti. Şirket, cihazın satışlarının rekor kırdığını ve piyasaya sürülmesinin sadece ilk haftasında 200 Crore INR’ye (kabaca 26,8 milyon ABD Doları) ulaştığını açıkladı.

Çinli teknoloji devinin akıllı telefonlarından elde edilen satış rakamları, hem çevrimdışı hem de çevrimiçi kanalları içeriyor. Model Hindistan’daki müşterilerden çok iyi geri dönüş aldı. Mi akıllı telefonların İş Lideri Dr. Vivek Kumar, Xiaomi Mi 11 Lite ile, modaya uygun genç kullanıcılarımız için ultra hafif ve ince form faktöründe amiral gemisi düzeyinde bir cihazın avantajlarını tanıttık.” Kumar ayrıca, “Yeni ve heyecan verici bir şey denediğimizde Mi Hayranlarımız ve tüketicilerimiz tarafından sürekli olarak desteklendiğimiz için mutluyuz. Piyasada bu tür cihazlar için büyük bir talep var.” ifadelerinde bulundu.

Xiaomi Mi 11 Lite, ile lansmanın ilk haftasında rekor kırdı

Hindistan, Xiaomi için önemli bir pazar. Marka Hindistan akıllı telefon pazarında çok önemli bir yere sahip. Mi 11 Lite’ın başarısı, şirketin rekabetçi özelliklere sahip geleneksel fiyatlandırma stratejisinden kaynaklanıyor olabilir. Akıllı telefon 21.999 INR’den (kabaca 296 ABD Doları) başlıyor ve bir Qualcomm Snapdragon 732G SoC sunuyor. 90Hz yüksek yenileme hızı desteği ile 6.55 inç 10 bit AMOLED DoTDisplay’e sahip. Telefon aynı zamanda 6,8 mm kalınlığı ve sadece 157 gram ağırlığıyla 2021’in en ince ve en hafif akıllı telefonu. Arka tarafta, cihaz ultra geniş açılı lens ve makro sensör ile birlikte 64 megapiksel üçlü kamera kurulumuna ev sahipliği yapıyor. Cihaz IP53 sertifikası sunuyor ve şirketin resmi Mi.com mağazalarında, Mi Home Mağazalarında, Flipkart.com’da ve 10.000’den fazla ortak perakende mağazasında mevcut.

Tapo C310 dış mekân kamerası: Gece gündüz, uygun fiyatlı güvenlik