Xiaomi Mi 11 Lite kutu açılış videosu (Unboxing)

maxresdefault 3

Xiaomi Mi 11 Lite üç farklı renk seçeneğine sahip: Deniz mavisi, mercan pembesi ve inci siyahı. Bize, deneyimleyebilmemiz için inci siyahı rengi geldi.

Ürün, bir akıllı telefonda, şıklığın yanı sıra hafiflik arayanların da tercih edebileceği bir model. Yalnızca 6,81mm kalınlıktaki cihaz, 157 gram ağırlıkta. Bu değerleriyle pek çok rakibine kıyasla daha ince ve hafif bir ürün olduğunu söyleyebiliriz. Yine bu değerler, telefonun tek elde uzun süre kullanımda dahi rahatsızlık uyandırmayacağı anlamına geliyor.

Cihaz, USB Type-C bağlantı noktasına sahip. Ek olarak, kutudan Type-C bağlantısını 3.5mm girişe çeviren konektör de geliyor. Bu sayede favori kablolu kulaklıklarınızı da bu telefon ile kullanabilirsiniz.

Arka tarafa geldiğimizde, yapay zekâ destekli 3’lü kamera sistemiyle karşılaşıyoruz, ki ana kameramız tam 64MP değerde. Detaylar ve örnek çekimleri birazdan sizlerle paylaşacağız.
Ürünün pürüzsüz ayna görünümlü arka yüzeyi, farklı ışık açılarında ortaya etkileyici detaylar çıkarıyor. Tabii parmak izleri olmadan, hem de daha sağlam kullanabilmek için kutuda gelen şeffaf kılıfı kullanmanızı öneriyoruz.

Önemli bir not olarak, telefonun deniz mavisi ve mercan pembesi renk seçeneklerinde yansıma önleyici cam teknolojisine yer verildiğini, bu sayede parmak izleri gibi can sıkıcı detaylara geçit verilmediğini belirtelim.

Dediğimiz gibi güvenlik önemli. Güvenlik tarafındaki diğer detaylar ise, yüz tanıma sistemi ve parmak izi okuyucu sistemi. Mi 11 Lite, iki sisteme de sahip ve özellikle parmak izi sistemini aktifleştirmenizi öneriyoruz. Sağ yan taraftaki fiziksel güç tuşuna yedirilen sensör, oldukça hızlı çalışıyor.

Xiaomi Mi 11 Lite kutu açılış videosu (Unboxing)

Mi 11 Lite, 6,55 inç ekrana sahip. Xiaomi, bu telefonunun ekranında Gorilla Glass 5 korumasına yer veriyor.

FHD+ çözünürlük sunan bu ekran, Amoled teknolojisi üzerine inşa edilmiş. 800nit’e kadar parlaklık değeri sunabilen ve HDR10 desteği sayesinde yüksek kaliteli dizi ve filmler izlemenize olanak sağlayan ekran, aynı zamanda 90Hz yenileme hızıyla da dikkatleri üzerine topluyor. Bu, daha akıcı, daha yumuşak görüntüler ve geçişler anlamına geliyor.

Ekran, deneyimlerimiz itibarıyla hem iç hem de dış mekânlarda başarılı sonuçlar verdi. Dokunuşlara verilen cevaplar zaten çok iyi. Dokunmatik örnekleme hızı tarafında da 240 Hz değerini sizlerle paylaşalım. Güneş altında kullandığınızda bile yeterli belirginlik elde ediyorsunuz.

Gördüğünüz renklerin de yalnızca net değil, aynı zamanda TrueColor teknolojisi sayesinde “gerçek renkler” olduğunu ifade edelim.

İnceleme yazımız ve videomuzu yakında sizlerle paylaşacağız. İyi seyirler.

POCO X3 PRO ve POCO F3: Amiral gemisi modelleri kıskandıracak telefonlar