Xiaomi Mi 10 Ultra tek başına zirvede!

mi 10 ultra 1

Xiaomi’nin yeni amiral gemisi modeli zirveyi kimselere kaptırmadı. Xiaomi Mi 10 Ultra adeta AnTuTu’yu ağlattı.

Teknoloji gündemini az çok takip edenlerin de bildiği üzere Xiaomi bir süre önce yeni amiral gemisi modeli Mi 10 Ultra’yı tanıtmıştı. Mi 10 Ultra genel itibariyle kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarmıştı. Çinli üreticinin yeni geliştirdiği eşsiz bir soğutma teknolojisine sahip olan Mi 10 Ultra hızlı şarj detaylarıyla da parmak ısırtıyordu.

4500 mAh’lık bataryanın bulunduğu telefon kablosuz olarak yalnızca 45 dakika içerisinde tam şarja ulaşıyordu. Kablolu şarjda ise rekor kıran Mi 10 Ultra 120W hızlı şarj teknolojisi sayesinde sadece 20 dakikada şarj oluyordu.

Xiaomi Mi 10 Ultra AnTuTu’yu ağlattı

Sadece bu detaylarla bile teknoloji gündemine oturan Mi 10 Ultra performansıyla da merak uyandırdı. Snapdragon 865’le gelen telefon performans testinde Snapdragon 865+ kullanan telefonları geride bırakarak zirveye yerleşmeyi başardı. Dilerseniz son AnTuTu skor dağılımına aşağıdan göz atabilirsiniz.

xiaomi mi 10 ultra

Görünen o ki yonga setinin ne kadar güçlü olduğundan daha önemli faktörler de var. Nitekim bu faktörlerde telefonun içerisinde bulunan soğutma sistemi önemli bir role sahip. Bunun yanı sıra kullanılan RAM ve dahili depolama alanı da performansta belirleyici etkenler.

Sonuç olarak şimdilik Xiaomi Mi 10 Ultra modelinin bileğini bükecek bir telefon bulunmuyor. Fakat önümüzdeki ay büyük bir ihtimalle bu sıralamada köklü değişiklikler olacaktır.

Uygun fiyatlı OnePlus 8T geliyor