Xiaomi Bluetooth Hoparlör Mini yeni rengiyle piyasaya sürüldü

x 2

Xiaomi, Bluetooth Hoparlör Mini’nin yeni bir renk seçeneğini tanıttı: Açık Kahve. Bu yeni renk, hoparlörün dış mekan kullanımında aşınma ve çizilmelere karşı dayanıklı olmasını sağlayacak şekilde tasarlandı.

Xiaomi, Bluetooth Hoparlör Mini zorlu koşullarda bile estetik görünümünü koruyabiliyor. Hoparlörün alt kısmı, kazaları önlemek amacıyla yumuşak kauçukla donatılmış, böylece darbelere karşı yüksek dayanıklılık sağlanmış. Xiaomi Bluetooth Hoparlör Mini, IP67 suya ve toza dayanıklılık sertifikasına sahip. Bu nedenle dış mekan kullanımı ve çeşitli ortamlar için son derece uygun. Hoparlör, 3 üniteli akustik mimarisi ve simetrik tam aralıklı hoparlör tasarımı ile 360° çok yönlü ses sunuyor. Ayrıca, yerleşik çeşitli ses stilleri ve kullanıcıların frekans tepkisi eğrisini manuel olarak ayarlayabilme özelliği ile kişisel tercihlere göre ses ayarı yapma imkanı sunuyor.

Xiaomi Bluetooth Hoparlör Mini

Hoparlör, Xiaomi Pengpai Zhilian mimarisiyle uyumlu olup, Xiaomi Pengpai işletim sistemi ile sorunsuz çalışıyor. NFC özelliği sayesinde, sadece hoparlörün NFC alanına dokunarak hızlı Bluetooth bağlantısı sağlanabiliyor.

Xiaomi Bluetooth Hoparlör Mini, 2.000 mAh kapasiteli pili ile 11 saate kadar oynatma süresi sunuyor ve tamamen şarj olması sadece 1,8 saat (108 dakika) sürüyor. Hoparlör, aynı anda iki mobil cihaza bağlanabiliyor ve oynatma kaynağını dilediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz. Cihaz iç pazarda 27 dolara satılırken küresel pazarda henüz satışa çıkarılmadı.

POCO M6 4G, uygun fiyatla 11 Haziran’da dünya çapında tanıtılacak