Xiaomi, 50 inçlik Mi TV 4C televizyon modelini duyurdu. Yenilikler neler?

mı tv 4ccc

Fiyat performans ürünleriyle ön plana çıkan Çinli üretici Xiaomi bu sefer 50 inç boyutunda Mi TV 4C televizyon modeli ile adından söz ettirmek istiyor.

Teknoloji pazarında fiyat performans arenasında liderliği ele geçiren Çinli Xiaomi, şimdi de 50 inç boyutunda Mi TV 4C televizyonunu duyurdu. Bu yeni televizyon ile birlikte pazarda üst seviyeleri hedefliyor. Mi TV 4C fiyatı ve özellikleri ile ön plana çıkıyor.

Tüm Xiaomi televizyonlar orta kademe bir mobil donanım ve  PatchWall isimli bir yapay zeka arayüzü ile kullanıcıya ulaşıyor. 50 inçlik Mi TV 4C modeli de bu sistem içine dahil olmuş durumda.

Yeni televizyon modeli 4 adet Cortex-A53 çekirdekli bir işlemciye sahip. Ayrıca Mali-450 grafik birimi, 2GB RAM ve 8GB dahili depolama ile donanmış durumda. PatchWall arayüzü ise kullanıcının alışkanlıklarını algılayarak ona uygun öneriler sunma hedefi ile yola çıkmış durumda.

Çözünürlü olarak 4K ve HDR destekleri bulunan 50 inç boyutundaki ekranında üst seviye canlı renkleri kullanıcısına ulaştırıyor. 50Hz tazeleme hızı ve 9.5ms tepkime hızı ile gelen ürün görüş açısı olarak ise 178 derece olarak kayda geçiyor. Mi TV

Ses tutkunları için Dolby destek ile kullanıcıları memnun ederken, analog DTMB tuner, 3 HDMI portu, 1 Ethernet portu, WiFi, Bluetooth gibi özellikler cihazda unutulmayanlar arasında yer alıyor.

Ürüne sahip olmak isteyen  kullanıcılar ise 350 dolar gibi bir fiyat ile karşı karşıya kalacaklar.

Mercedes-AMG, Project One Hypercar için start verdi!

Fiyat performans ürünleriyle ön plana çıkan Çinli üretici Xiaomi bu sefer 50 inç boyutunda Mi TV 4C televizyon modeli ile adından söz ettirmek istiyor.