Xiaomi 13 Ultra USB 3.0’la mı gelecek?

Xiaomi 13 Ultra

Xiaomi’nin uzun süredir dillendirilen özellik yükseltmesini kullanmak Xiaomi 13 Ultra’ya kısmet olacak gibi duruyor.

Xiaomi 13 Ultra USB 3.0’la mı gelecek? Xiaomi, USB teknolojisinde geride kalıyor ve telefonlarında hala eski USB 2.0 bağlantı noktasını kullanmaya devam ediyor. Samsung gibi diğer büyük oyuncuların USB 3.0’a geçmesine rağmen Xiaomi’nin neden bunu yapmadığı oldukça şaşırtıcı. Ancak, Xiaomi’nin geçen yıldan beri USB 3.0’ı test ettiği yönünde söylentiler dolaşıyor ve yakında çıkacak Xiaomi 13 Ultra’nın bu beklenen yükseltmeyi içeren ilk telefon olabileceği konuşuluyor.

Xiaomi 13 Ultra

Güvenilir bir kaynak olan Digital Chat Station’a göre, yakında piyasaya çıkacak Xiaomi 13 Ultra, USB 3.x bağlantı noktasıyla donatılmış olarak gelecek. Bu bilgi doğruysa, bu Xiaomi akıllı telefonunun bu özel USB standardını içeren ilk cihaz olacağı anlamına gelir. Şu anda, sadece Xiaomi’nin alt markası Black Shark’ın bazı oyun telefonları USB 3.0 standardını destekliyor.

Xiaomi 13 Lite

Xiaomi 13 Ultra USB 3.0’la mı gelecek?

Bu, tüketiciler için büyük bir anlam ifade edebilir, çünkü USB 3.0, USB 2.0’dan daha iyi hız ve daha verimli güç yönetimi sağlar. Ayrıca, HDMI’ye yüksek çözünürlüklü görüntüleri çıkarma olanağı sağlar. Bu, farklı senaryolarda özellikle avantajlı olabilir. Örneğin, ayrı bir adaptör olmadan daha büyük bir ekranda slayt gösterisi sunmak veya sunum yapmak istediğinizde bu teknolojinin farkı daha iyi anlaşılacaktır.

xiaomi 13 pro 2

Hatırlatmak gerekirse, Xiaomi 13 Ultra bu ay global piyasada piyasaya çıkacak. Geçen yılki Xiaomi 12S Ultra gibi, bu telefon da, Leica tarafından ayarlanmış dörtlü kamera kurulumuyla üstün bir fotoğrafçılık deneyimi sunacak. Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti tarafından desteklenen cihaz, hem kablolu hem de kablosuz şarjı destekleyecek. LPDDR5x RAM’in 16GB’a kadar ve UFS 4.0 depolamanın 1TB’a kadar olması ve kutudan Android 13 ile çalışması muhtemel olabilir. Xiaomi 13 Ultra USB 3.0’la mı gelecek?

Samsung çalışanlarının kullanıcı verilerini ChatGPT’ye sızdırdığı açıklandı