Xiaomi 13 serisi için testler başladı

xiaomi 13 2

Xiaomi 13 serisi 13 ve 13 Pro olmak üzere 2 modelden oluşması beklenirken önümüzdeki Kasım ayında piyasaya sürülecek.

Xiaomi 13 serisi MIUI testlerinden geçmeye başladı. Cihazlar MIUI 14 arayüzüne sahip olacak, beta sürümü bu modellerde  test ediliyor. MIUI 14, açıklamasına gelecek olursak akıllı telefonlar Android 13 işletim sistemi tabanlı. MIUI 14’ün beta sürümü Çinli şirketin yeni 13 serisinde kullanılacak. Bu yazılım bir öncekine kıyasla tasarımında farklılıklar oluşturduğu gibi bazı yükseltmeler ile karşımıza çıkacak.

 Xiaomi 13 serisi

Xiaomi 13 serisi Samsung’un S23 ve iPhone 14 serisini düşündüğümüzde beklentilerin de büyük olduğunu söyleyelim. Firma piyasada önemli satış rakamları yakalamak istiyorsa fiyat-performans olarak en iyisini vermek zorunda. Xiaomi 13 Pro, yayınlanan görüntülere göre, kamera özellikleri bilinmese de Xiaomi 12 serisiyle aynı ekran tasarımına sahip. Her iki model de ön tarafta tek delikli kameraya sahip ve bir önceki Xiaomi 12 serisi ile benzer ekran tasarımına sahip.

Xiaomi 13 serisinin Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti ile donatılması bekleniyor. Qualcomm, yaklaşmakta olan çip hakkında henüz herhangi bir ayrıntı vermedi ancak güçlü ve performans odaklı bir yonga seti bekleyebiliriz. Xiaomi, birçok teknoloji teklifiyle küresel işinin tüm yönlerinde yükselmeye devam ediyor. Cihazların şu an için fiyatlarının belli olmadığını söyleyelim.

Honor 80 serisi hakkında bilgiler gelmeye başladı