MIUI 12 ROM dosyaları yayınlandı! İndir!

MIUI 12

Xiaomi’nin yeni arayüzü MIUI 12 için ROM dosyaları yayınlandı. Cihazınıza uygun ROM’u indirerek yeni arayüzü şimdiden deneyebilirsiniz.

Xiaomi geçtiğimiz günlerde MIUI 12 arayüzünü tanıtmış ve Beta testlerinin başlayacağını açıklamıştı. Bugün belli başlı Xiaomi telefonları için Beta testi resmen başladı. Yeni tasarımı ile Apple’ın iOS işletim sistemini andıran arayüz, oldukça sade ve kullanışlı yapısı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaracak gibi görünüyor.

Apple Music’ten Instagram Hikayeler’e müzik ekleyebileceğiniz iOS 13.4.5 Public Beta 2 çıktı!

Hız ve stabilite konusunda rakiplerine taş çıkaran MIUI arayüzünün yeni sürümü ile sisteme bir dizi de yenilik ekleniyor. Kapalı testleri başlayan arayüzün, 2020 yılı içerisinde neredeyse son 2 yıl içerisinde tanıtılan tüm Xiaomi telefonlarına geleceğini belirtelim.

ROM‘u yüklediğiniz takdirde telefonunuzdaki tüm bilgilerin silineceğini ve yeni arayüzde Beta aşamasında olduğu için sorunlar yaşayabileceğinizi belirtelim.

OPPO Find X2 Türkiye’ye geldi! İşte özellikleri ve fiyatı!

Bu yüzden ROM’u yüklemeden önce mutlaka yedek almanızı tavsiye ediyoruz. Hatta ve hatta günlük hayatta kullandığınız telefona ROM‘u yüklememenizde fayda var. Eğer ROM yükleme işlemleri hakkında bilgi sahibi değilseniz Beta sürümlerinden uzak durmanız gerektiğinin altını çizelim.

MIUI 12

Eğer Beta aşamasındaki bu yeni arayüzü şimdiden test etmek istiyorsanız, ROM doyalarını aşağıdan indirerek telefonunuza yükleyebilirsiniz.

Redmi modelleri

Xiaomi Mi modelleri