Xiaomi 13 Güncelleme Aldı – HyperOS Beta Gücü

Xiaomi 13 güncelleme aldı

Xiaomi 13 güncelleme aldı ve HyperOS resmi sürümünün beta testlerine bu gece itibariyle başlıyor. Peki bu güncellemeyle neler değişiyor? İşte tüm yenilikler ve hata düzeltmeleri.

Xiaomi, 20 Temmuz akşamı yaptığı duyuruyla Xiaomi 13, Xiaomi 13 Pro ve Xiaomi 13 Ultra kullanıcılarına HyperOS resmi sürümünü denemeleri için beta güncellemelerini sundu. Güncellemeyle birlikte kullanıcıları bekleyen bazı önemli yenilikler var. İşte detaylar:

Xiaomi 13: OS1.0.10.0.UMCCNXM versiyonu
Xiaomi 13 Pro: OS1.0.8.0.UMBCNXM versiyonu
Xiaomi 13 Ultra: OS1.0.12.0.UMACNXM versiyonu

Xiaomi 13 Güncelleme Aldı: Sistem İyileştirmeleri

HyperOS güncellemesi, sistem performansını artırmak için birçok iyileştirme getiriyor. Hafıza kullanımı optimize edilerek uygulamaların daha akıcı çalışması sağlandı. Ayrıca, çok fazla bildirim geldiğinde sistemin yeniden başlatılması sorunu giderildi. Temmuz 2024 güvenlik yaması eklenerek sistem güvenliği artırıldı. Başlatma animasyonları optimize edilerek uygulama başlatma gecikmeleri azaltıldı.

Xiaomi 13 güncelleme aldı

Galeri uygulaması ve bulut senkronizasyonu da önemli iyileştirmeler aldı. Video senkronizasyonu stratejisi optimize edilerek video oynatma akıcılığı artırıldı. Kısa sürede çok sayıda fotoğraf çekildiğinde galeri önizleme yükleme süresi azaltıldı. Bulut senkronizasyonu sırasında fotoğraf tarihinin kaybolması ve fotoğrafların tekrar görünmesi sorunları giderildi. Zaman kartlarının oynatılmaması ve galeri önizleme görüntülerindeki anormallikler de düzeltildi.

Xiaomi 13 Güncelleme Aldı: Uygulama Güncellemeleri

Dosya Yöneticisi, Telefon Yöneticisi, Saat, Hesap Makinesi ve Widget’lar da çeşitli iyileştirmeler aldı. Dosya listesi yükleme hızı artırıldı ve sağlık skoru hesaplama kuralları optimize edilerek doğruluğu artırıldı. Alarmın butonla kapatılamaması sorunu giderildi ve hesap makinesi tuşlarının duyarlılığı artırıldı. Seyahat yardımcısı için akıllı hatırlatıcı işlevi eklendi ve ana ekranın yükleme hızı optimize edildi. Müzik widget’ındaki animasyon sorunları giderildi ve saat widget’ındaki nadir görüntüleme hataları düzeltildi.

Xiaomi 13 HyperOS beta güncellemesini almak için ayarlar > cihazım > sistem güncellemesi bölümünden OTA güncellemesini kontrol edebilirsiniz. Eğer beta kullanıcısı değilseniz, halka açık güncelleme için sabırla beklemenizi öneririz. Çünkü beta sürümlerde ciddi hatalarla karşılaşma ihtimali yüksek. Xiaomi, güncellemeyi stabil hale getirdikten sonra genel kullanıma açacak.

Xiaomi 13T Pro ve Teoman’ı bir araya getiren reklam filmi yayınlandı!