Xbox Series X ve S’in fiyatı kaldırıldı!

Xbox Series X fiyatı

Microsoft Türkiye geçtiğimiz gün açıkladığı Xbox Series X ve S fiyatını sitesinden kaldırdı. Yoksa bir geri adım mı gelecek? İşte detaylar.

Yeni nesil konsolların raflardaki yerini almasına artık sayılı günler kaldı diyebiliriz. Hem PlayStation 5 hem de yeni Xbox konsolları önümüzdeki Kasım ayında satışa sunulmuş olacaklar.

Geçtiğimiz gün Microsoft sürpriz bir şekilde Xbox One X’in ve S’in Türkiye fiyatını açıklamıştı. Açıklanan fiyatlara göre Xbox Series X 7500 TL ve Series S de 4600 TL’lik etikete sahipti. Fakat Microsoft dün akşam saatlerinde ilginç bir hamleye daha imza attı.

Microsoft Türkiye ekibi ön siparişe açacağı iki konsolu da sitesinden kaldırdı. Hatırlanacağı üzere benzer bir durum Xbox One X’te de yaşanmıştı. İlk olarak 2899 TL olarak listelenen konsol sonrasında 2699 TL olarak tekrardan listelenmişti.

xbox series x

Umarız Series X ve S için de benzer bir durum söz konusu olur. Keza aksi bir durum moralleri iyice bozacaktır.

Xbox Series X ve S’in fiyatında geri adım

Şimdilik Microsoft’un kafasından neler geçtiği bilinmiyor. Lakin Series X ve S için istenen ücretler hayli uygun gibiydi. En azından artan vergilerden sonra. Belki de Microsoft Türkiye Sony’nin bugün gerçekleşecek olan etkinliğini göz önüne almak istemiştir.

Yani açıklanacak olan PS5 fiyatına göre Series X ve S fiyatı da tekrardan güncellenebilir. Bekleyip göreceğiz.

iPad 8 tanıtıldı! İşte fiyat ve özellikleri