Xbox Series X şeklinde buzdolabı yaptılar!

Xbox Series X ısınma sorunu

Microsoft yeni nesil konsolu Xbox Series X tasarımını baz alan bir buzdolabı yaptı. İşte konu ile ilgili detaylar.

Microsoft yeni nesil konsolu Xbox Series X’i tanıttığında konsolun tasarımı konusunda oldukça acımasız eleştiriler yapılmıştı. Bu eleştirilerin genel nedeni ise kullanıcıların daha uç çizgilerde bir tasarıma sahip konsol bekliyor olmalarıydı. Lakin Microsoft son derece sade ve bildiğimiz dikdörtgen prizma benzeri bir yapıyla karşımıza çıktı.

Bu tasarım sonrası yeni Xbox konsolunun bir buzdolabını andırdığına dair pek çok yorum yapılmıştı. Microsoft bu yorumları es geçmedi ve yeni Xbox konsoluna benzeyen bir buzdolabı tasarladı. Üstelik bu buzdolabından 1 değil tam 3 adet üretildi.

Sizlerin de tahmin edebileceği üzere bu buzdolaplarından birine sahip olmak o kadar kolay değil. Zaten iki buzdolabı şimdiden sahiplerini bulmuş durumda. 3. buzdolabı ise çekilişle verilecek.

İşte Xbox Series X şeklinde buzdolabı

Microsoft’un tasarladığı bu buzdolaplarından ilki ünlü YouTuber iJustine’e gitti. Hatta kendisi bu ürün ile bir kutu açma videosu bile çekti. Dilerseniz bu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bu buzdolabına doğrudan sahip olacak diğer şanslı isim ise Snoop Dogg. Üçüncü isim ise çekilişle belirlenecek. Fakat bu çekilişin nasıl yapılacağı şimdilik bilinmiyor. Belki çekiliş sadece Xbox Series X alanlara özel olabilir.

Bu arada buzdolabının gerçekten çok şık göründüğünü de belirtmek gerekiyor.

OnePlus Nord N100 200 dolarlık fiyatıyla can yakmaya geliyor