Xbox One’a Harici Hard Disk Desteği Geliyor

Xbox Onea Harici Hard Disk Desteği Geliyor

Xbox One için önümüzdeki günlerde yayınlanacak yeni bir güncellemeyle beraber harici hard disk kullanımına olanak sağlanacağı belirtiliyor.

Kullanıcılardan beklenen ilgiyi görmeyen yeni nesil konsolu Xbox One‘ı daha cazip hale getirmek için şu sıralar hummalı bir çalışma içerisinde olan Microsoft, oyunseverlerin ilgisini çekecek bir yeniliğe hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla Xbox One‘ı Haziran ayından itibaren Kinect’siz satmaya başlayacağını duyuran Microsoft, şimdi de oyunseverlere daha fazla hard disk alanı sağlamaya hazırlanıyor.

Xbox_One_harici_disk

Daha önce Xbox konusunda ortaya çıkardığı haberlerle tanınan bir kaynak tarafından yayınlanan yeni bir görselde, Xbox One için harici hard disk kullanımına izin verildiği görülebiliyor. Kullanıcıların daha fazla oyunu ve içeriği saklayabilmelerine olanak sağlıyacak bu yenilik, konsolun satışlarının artmasında önemli bir etken olabilir. Microsoft daha önce yaptığı açıklamayla yeni nesil konsolu için her ay önemli güncellemeler yayınlayacağını ve bu güncellemeler sayesinde önemli geliştirmeler yapılacağını duyurmuştu. Harici hard disk desteği henüz Microsoft tarafından resmi olarak açıklanmamış olsa da, güncellemenin önümüzdeki haftalarda yayınlanması bekleniyor.

HTC Desire Serisinden İki Yeni Telefon Yolda