Crytek’ten Konsol Uyarısı!

Crytekten Konsol Uyarısı

Önceki nesillere göre yeni nesil konsolların teknoloji açıdan ciddi bir gelişme gösterdiği açıkça ortada.

Her geçen gün gelişim gösteren konsol sektörü için Crytek çalışanı Sean Tracy, ciddi bir eleştiride bulundu. Tracy, şirketler tarafından lanse edildiği gibi ciddi bir gelişimin söz konusu olmadığını savundu.

Crytek'ten Konsol Uyarısı!

Crytek çalışanı Sean Tracy, yeni nesil konsolların aslında çokta gelişmiş olmadığını savunarak kullanıcıları uyarıyor. Tracy’e göre konsollarda çok önemli bir rolü olan RAM‘lerin ciddi bir sorunu olduğunu belirtiyor. Tracy, 8GB RAM barındıran konsolların çok kolay bir şekilde dolduğunun altını çiziyor.

GamingBolt‘un yaptığı röportajda Tracy, yeni nesil konsolların gelişim süresinden umutlu olduğunu ama daha fazlası gerektiğini belirtti.

Yeni nesil konsollardaki 8GB’lık RAM‘lerin kolay bir şekilde doldurulabildiğini vurgulayan Tracy, bu kapasitenin tamamının geliştiricilere sunulmadığını belirterek, Xbox One‘daki RAM kapasitesinin ciddi bir kısmının işletim sistemine ayrıldığını da sözlerine ekledi.

Crytek tarafından geliştirilen Ryse isimli oyunda RAM kullanımını dengeleyebilmek için çok çaba sarf ettiklerini belirten Tracy, bu durum birçok oyun geliştirici firma için sorun teşkil ettiğini söyledi.

Tracy sözlerine fotorealistik grafikleri donanım gücünün yanı sıra yeni nesil konsolların sunduğu tüm olanakların akıllı bir şekilde kullanılarak ulaşılabileceğini belirterek röportaja son verdi.

Whatsapp Yayından Kaldırıldı!