Xbox One Yetersiz mi?

xbox vs ps4

Oyun dünyası, Jean Baptiste Bolcato ilginç iddiaları ile çalkalanıyor. Peki Sniper Elite efsanesinin yaratıcısı, Xbox One hakkında hangi sözleri sarfetti?

Yeni oyun konsolları ve yeni bir rekabet… Microsoft ile Sony arasındaki savaşın yeni perdesi One ve PS4’ün piyasaya sürülmesi ile açıldı. Rebellion Games’in bir numaralı ismi ve Sniper Elite serisinin yapımcısı Jean Baptiste Bolcato, Xbox One’ın yetersiz donanıma sahip olduğunu iddia ederek, kavgayı alevlendirdi. Jean Baptiste Bolcato, “Xbox One’ın esRAM kapasitesi yetersiz. Oyunları geliştirirken, 1080p ölçekleme yapmakta büyük zorluk çekiyoruz.” ifadelerini kullandı.

43f82 xbox one vs ps4

Jean Baptiste Bolcato, “Yine de söylediklerimin yanlış anlaşılmasını istemem. Sony PlayStation 4, Xbox One’dan donanım olarak üstündür şeklinde bir açıklamada bulunmuyorum. Ancak başlangıç noktamız farklı. Oyun geliştirirken, düşük esRAM nedeniyle sıkıntı yaşıyoruz. Microsoft’un geliştireceği yeni yazılım kitlerinin, derdimize bir nebze derman olacağına eminim.” diyerek sözlerine son verdi.