Xbox One Elite Controller dayanmıyor!

Xbox One Elite Controller dayanmıyor

Konsol devi Xbox One için geliştirilen Xbox One Elite Controller yüksek fiyatına rağmen büyük ilgi görüyor.

Teknoloji ve yazılım devi Microsoft’un konsol alanında kendini gösterdiği popüler ürünü için geliştirdiği Elite Controller kullanıcılar tarafından oldukça sevilmiş durumda.

Konsol devi Xbox One için geliştirilen Xbox One Elite Controller yüksek fiyatına rağmen büyük ilgi görüyor. Teknoloji ve yazılım devi Microsoft’un konsol alanında kendini gösterdiği popüler ürünü için geliştirdiği Elite Controller kullanıcılar tarafından oldukça sevilmiş durumda. Şirketin başarılı konsolu için geliştirdiği kişiselleştirilebilir Gamepad’i etiket fiyatının yüksekliğine rağmen stokları eritti.

Microsoft’un pazarlama yetkilisi Chris Caposella tarafından yapılan açıklamaya göre yaşanan bu duruma hiç hazırlıklı olmadıkları belirtildi. Caposella açıklamasında, “E3’te cihazı ilk tanıttığımızda $150’ın pahalı olacağı yorumları yapılmıştı. Bundan dolayı üretim hızımızı düşük tutup, kapasitemizi sınırlamıştık.“ dedi.

Stokların tükenmesine karşı bir planları olmadığını dile getiren Caposella, böyle bir satış oranını beklemediklerini ve her mağazadan daha fazla üretim yapılması onayının alınmasından sonra Xbox One Elite Controller için çalışmaları arttıracaklarını bildirdi.

Konsol sektöründe yaşanan bu durumun aslında oyuncu camiası tarafından fiyatı protesto amaçlı satışların az olacağı tahmin ediliyordu. Bir kez daha şunu görmüş olduk ki, fiyat ne olursa olsun konsol için çıkarılan bu ürünlerin alıcısı her zaman olacaktır.

10 yaşında ulusal Minecraft şampiyonu oldu!