Xbox Live Gold Ağustos oyunları belli oldu

xbox live gold

Microsoft, Ağustos ayında Xbox Live Gold üyelerine ücretsiz olarak sunacağı oyunların listesini yayınladı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Bilindiği üzere Xbox 360 ve Xbox One’da da PlayStation’daki PS Plus sistemine benzer bir servis bulunuyor. Xbox kullanıcıları Xbox Live Gold isimli bu servise aylık üyelik ücreti ödeyerek abone oluyorlar. Nitekim Gold aboneleri, bir takım ekstra indirimlerin yanı sıra, her ay yayınlanan 4 ücretsiz oyunu da konsollarına indirip oynayabiliyorlar.

Xbox Live Gold Ağustos oyunları

Genel olarak bakıldığında Microsoft’un, Sony’e nazaran ücretsiz olarak sunulan oyunlar bazında yetersiz kaldığını söyleyebiliriz. Malum, Microsoft’un Sony kadar stüdyosu yok. Dolayısıyla konsola özel oyun konusunda da Japon konsol devi kadar üst seviyede değiller.

Tam olarak da bu nedenden ötürü, Xbox Live Gold aboneleri için sunulan ücretsiz oyunların genel olarak vasatı aşamadığını söylemek yanlış olmayacaktır.

Fakat Ağustos oyunlarına baktığımızda son derece olumlu bir liste ile karşılaşıyoruz. Keza bu ay ücretsiz olarak sunulan oyunların hepsi, oynanmaya değecek kalitede yapımlar.

Xbox One

Forza Horizon 2 (1 – 31 Ağustos)
For Honor (16 Ağustos – 15 Eylül)

Xbox 360 (Xbox One’da da oynanabilir)

Dead Space 2 (1 – 15 Ağustos)
Epic Mickey 2: The Power of Two (16 – 31 Ağustos)

Xbox Live Gold üyelerine şimdiden iyi oyunlar dileriz.

En iyi cosplay çalışmaları