Gabriel Knight Efsanesi, 20.Yılında Dönüyor!

gabriel knight

PC’nin efsanevi adventure oyunu Gabriel Knight, 20.Yılında gelişmiş grafikler ve seslerle karşımıza çıkıyor. Gabriel Knight: Sins of the Fathers 20th Anniversary Edition, geçmişe özlem duyanlar ve adventure oyunlarını sevenler için bulunmaz bir nimet.

1994 yılında, Sierra isimli oyun firması (artık Activision bayrağı altında yer alıyor), sonrada PC oyun müdavimleri arasında efsaneye dönüşecek  Gabriel Knight’ı piyasaya sürdü. Gabriel Knight rakipleri en az eskisi kadar iyi oyunlardı: Phantasmogoria,Jack the Ripper ve D. Ancak Gabriel Knight, satış rakamları açısından tüm rakiplerini geride bıraktı.

Gabriel Knight: Sins of the Fathers 20th Anniversary Edition; gelişmiş ve grafiklerin seslerin yanında; sahne arkası, bir yaratılış hikayesi gibi ekstralara da sahip olacak.

2651049 gabriel

Gabriel Knight: Sins of the Fathers 20th Anniversary Edition’da, New Orleans’de gerçekleşen kültist cinayetleri araştıran Gabriel knight isimli bir dedektifin hikayesi anlatılıyor. Ne var ki dedektifimizin geçmişi de çok aydınlık sayılmaz.

Yapım GOG veya Steam üzerinden, yarından itibaren 17 dolara satın alınabilecek.

Eylül Ayının En Çok Satan Oyunları Belli Oldu