X, iOS kullanıcıları için özelliğini duyurdu

x

X uzun süredir platformunu ön plana çıkarmak için farklı özellikler sunuyor ve şimdi bir benzeri de iOS cihazlar için geldi. İşte tüm detaylar.

X, şifreyle oturum açma desteğini genişletti. Platform bu seçeneği, uygulamaya iPhone’dan eriştikleri sürece dünyanın her yerindeki kullanıcıların kullanımına sundu. Eskiden Twitter olarak bilinen sosyal medya şirketi, ilk olarak Ocak ayında ABD’deki iOS kullanıcıları için geçiş anahtarı desteğini başlatmıştı. Artık X Safety hesabı küresel kullanıma sunulduğunu onaylayarak daha fazla kişiye oturum açma alternatifini kullanma seçeneği sunuyor.

x

Kimlik avına ya da hacklenmeye karşı savunmasız olmadıkları ve oturum açma hırsızlığına karşı dayanıklı oldukları için geçiş anahtarlarının parolalardan daha güvenli olduğu biliniyor. Kullanıcılar şifreyle oturum açmayı etkinleştirip özelliği kurduğunda, dijital kimlik doğrulama bilgileri olarak hizmet edecek bir anahtar çifti oluşturuyorlar. Ardından kullanıcının yalnızca biyometrik kimlik bilgileri veya cihaz şifresi aracılığıyla hesabına erişen kişinin kendisi olduğunu onaylaması gerekiyor.

X’te şifre anahtarlarını etkinleştirmek için kullanıcıların iOS uygulamalarını başlatmaları ve ardından “Hesabınız” altındaki “Ayarlar ve gizlilik” bölümüne gitmeleri gerekli. “Güvenlik ve hesap erişimi”nde, “Ek şifre koruması” altında Şifre Anahtarını bulabilirler. Ne yazık ki X, seçeneğin Android kullanıcıları için mevcut olup olmayacağını ve ne zaman mevcut olacağını söylemedi. Özellik yakında dünya genelinde tüm iOS kullanıcılarına sunulacak da denebilir.

Kärcher AF 50 : Sağlığınız İçin Havayı Güzelleştiren Teknoloji