Volkswagen Golf GTI 330 Beygir Gücünde!

Volkswagen Golf GTI TCR 1

#İŞBİRLİĞİ

Volkswagen Golf GTI TCR 330 beygir gücüyle, yolların tozunu attıracak.

Cenevre otomobil fuarının etkileri halen sürüyor. Geçtiğimiz günlerde Honda markasının VTEC modeliyle ilgili yeni gelişmeleri sizlerle paylaşmaya çalışmıştık. Tam da otomobil fuarının ardından yeni bir atak BMW tarafından gelmiş, geleceğin konsepti temalı bir prototip görücüyle buluşmuş oldukça beğeni toplamayı da başarmıştı.

Tüm bu gelişmelerin ardından bir otomobil devi daha yeni gösterisini gerçekleştirerek, son kozunu görücüyle buluşturdu. Volkswagen Golf GTI 330 beygir gücü, devasa tasarımı ile göz doldurdu.

Volkswagen marka otomobillerin GTI klasmanındaki araçlarının zaten meşhur olduğu tarzı ve motor gücü, şimdilerde Golf modeliyle yeniden hayat bulacak. 330 beygire yükseltilmiş Volkswagen Golf hız meraklılarını ve daima performansı yukarılarda isteyenleri hayli sevindirecek. TCR sınıfından olacak otomobilin iç tasarımı, ve diğer elektronik aksamları da merak konusu. Daha detaylı bir paylaşımın yakın tarihte tekrar yapılması beklenirken, Volkswagen Golf GTI‘ın bazı Avrupa ülkelerinde ön satışa çıkarılacağı da düşünülüyor. Hayli yüksek beygir gücü ve konfor sunması beklenen otomobilin yüksek bir pazara sahip olacağı da gelen yorumlar arasında.

Volkswagen markasının orta klasmanda çok tercih edilen araçlarının yanı sıra, sürat konusunda da başarılı noktalara imza atmış araçları bu noktadaki görüşleri doğruluyor. Ancak yine de Volkswagen Golf GTI’ın tüketiciyle buluşmadan önce geleceğinin ne olacağı konusunda yapılacak yorumlar hayli yersiz olacaktır. Bahsi geçen araç, üst sınıf olarak tabir edilen tüketici kitlesine hitap eden, aynı zamanda da bir performans aracına yakın nitelikte olacak.

 

Geleceğin otomobili – BMW

Wolkswagen-Golf