17 Üretici Windows Phone Üretecek

17 Üretici Windows Phone Üretecek

Microsoft,  Windows Phone 8.1 işletim sistemiyle birlikte 17 üreticinin Windows Phone işletim sistemli akıllı telefon üreteceğini duyurdu.

Teknoloji devi  Microsoft, mobil işletim sistemi Windows Phone 8.1 işletim sistemiyle akıllı telefon üretecek firmaları duyurdu. Microsoft’un yaptığı açıklamaya göre 17 üretici Windows Phone 8.1 işletim sistemli akıllı telefon modelleri üretebilecek. Üretici firmalar arasında Nokia, Samsung, HTC gibi firmaların yanı sıra Blu ve K-Touch gibi daha küçük ölçekli firmalarda yer alıyor.

Windows Phone 1

Merak edenler için Blu firması Florida merkezli bir firma ve kendi isimleriyle Android işletim sistemli bütçe dostu akıllı telefonlar üretmekteler. K- Touch ise Çin’in en önemli OEM ve ODMs üreticilerinden biri. Bölgede iddialı konuma gelmek isteyen K-Touch akıllı telefon pazarında Windows Phone 8.1 ile giriş yapacak. Her iki firmanın da giriş  ve orta sınıfa yönelik üretim yapacağı tahmin ediliyor.

Windows-Phone-8.1

Girişi ve orta sınıfta Android karşısında daha stabil bir görünüm sergilen Windows Phone işletim sistemi, bu sınıf içerisinde yer alacak bir akıllı telefon tercih etmek isteyen kullanıcıları yeni üreticiler ve Windows Phone 8.1 ile Pazar payını arttırmayı hedefliyor. Microsoft’un stratejisi bakalım ne kadar etkili olacak. Windows Phone 8.1 ile ilgili gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Bu Motosiklet Uçabiliyor!