Moto X ve Moto G İçin Android 5.0 Doğrulandı

moto g2

Merakla beklenen Android 5.0 Lollipop işletim sisteminin Moto X ve Moto G kullanıcılarına sunulmaya başlandığı Motorola tarafından resmi olarak açıklandı.

Google’ın geçtiğimiz günlerde piyasaya sürdüğü amiral gemisi akıllı telefonu Nexus 6’nın yapımından sorumlu olan ve Google’la olan bu yakın ilişkisi sayesinde Android güncellemelerine ilk kavuşan firmalar arasında yer alan Motorola, Android 5.0 Lollipop’u da kullanıcılarına ilk sunan firmalar arasında yer aldı. Geçtiğimiz ay resmi olarak tanıtılan ve yavaş yavaş yayılmaya devam eden Android 5.0 Lollipop’u geçtiğimiz hafta boyunca çeşitli telefonlarında test eden Motorola, Moto X ve Moto G kullanıcılarını sevindirecek açıklamalarda bulunan.

Moto_X

Son günlerde konuşulan dedikoduları doğrulayan Amerikalı telefon üreticisi Motorola, Moto X ve Moto G için Android 5.0 Lollipop işletim sisteminin yayınlanacağı duyurdu. Üstelik firma tarafından bugün yapılan açıklamada güncellemenin şimdiden bazı bölgelerdeki kullanıcılara sunulduğu belirtildi. Şimdilik sadece ABD’deki Moto X ve Moto G kullanıcıları güncellemeye kavuşmuş olsa da Android 5.0’ı bir an önce kullanıcılarına sunmak isteyen Motorola‘nın diğer bölgelerdeki operatörlerle de çalışmakta olduğu ve güncellemenin çok yakında diğer bölgelere de taşınacağı belirtiliyor.

HTC One M9 Hakkında İlk Detaylar