Windows Phone 10’un Yeni Uygulaması Ne Oldu?

Microsoft Confirms Windows 10 for Phones Won t Arrive This Summer 479855 2

Redmondlu teknoloji devi Microsoft sıkı şekilde çalışmaya devam ediyor.

Bank of America; Windows Phone 10’un yeni uygulaması oldu. Windows Phone’un en çok eleştirilen bölümü Uygulama Mağazası bölümü oluyor.

Windows Phone’a kullanıcıların istediği uygulamalar gecikmeli de olsa gelmeye devam ediyor. Bankacılık uygulaması olan Bank of America; uzun zamandan beri iOS ve Android platformlarında yer almaktaydı.

Kullanıcıların beklediği güncelleştirme en sonunda Windows Phone’a da geldi. Konuyla ilgili Evangelist of Developer Şefi Steven Guggenheimer açıklamalarda bulundu.

Guggenheimer; “Yeni uygulama tam istediğimiz şekilde oldu. Hatta diğer platformlardaki uygulamalardan daha farklı özelliklere sahip.

Bank-of-America-Chase-Apps-Might-Return-on-Windows-Phone-with-Windows-10-479881-2

Uygulamamızla beraber kullanıcılar; bankacılık işlemlerini telefonları üzerinden rahatça gerçekleştirebilecek. Windows Phone’un yapısından dolayı uygulama farklı bir şifreleme teknolojisi kullanmakta” şeklinde konuştu.

Anlaşılan Microsoft; Bank of America uygulamasını kullanıcıların istediği şekilde yapmayı başarabilmiş. Sıradaki Windows Phone uygulaması ne olacak? Bekleyip göreceğiz.

LG G4’ün Çektiği İlk Fotoğraflar Göz Kamaştırıcı