Windows Phone 10 Ön İzlemesi 2015’e Kaldı

Windows Phone 10 Ön İzlemesi 2015e Kaldı

Geçtiğimiz günlerde tanıtılan Windows 10’un deneme sürümü PC için yayınlanmış olsa da, Windows Phone 10’un deneme sürümü 2015’te kullanıcılarla buluşacak.

Microsoft‘un merakla beklenen yeni işletim sistemi Windows 10 geçtiğimiz günlerde düzenlenen basın toplantısında resmi olarak tanıtılmış ve yenilikçi tasarımıyla teknoloji dünyasında beğeniyle karşılanmıştı. Tablet, masaüstü bilgisayar ve akıllı telefonları tek çatı altında birleştirecek olan Windows 10’un deneme sürümü, resmi olarak tanıtılmasından kısa bir süre sonra bilgisayar kullanıcılarına sunulmuş olsa da, akıllı telefon sahiplerinin önümüzdeki yıla kadar beklemesi gerekecek.

Windows_Phone_10

Amerikalı teknoloji devi Microsoft’un akıllı telefon bölümüden sorumlu olan yöneticisi Joe Belfiore, son günlerde ortaya çıkan iddiaları doğruladı ve Windows Phone 10‘un ön izleme sürümünün 2015 yılının başlarında kullanıcılara sunulacağını duyurdu. Twitter hesabı üzerinden konu hakkında açıklamalarda bulunan Belfiore, Microsoft‘un şimdilik PC versiyonu üzerinde yoğunlaştığını ve akıllı telefon sürümünün kullanıcılarla buluşmasının anca birkaç ay sonra olacağını duyurdu. Konu hakkında daha önce ortaya çıkan iddialarda telefonlar için deneme sürümünün Ocak veya Şubat ayında yayınlanacağı yönündeydi.

WhatsApp Facebook’a 22 Milyar Dolara Mal Oldu