Windows 10’un Çıkış Tarihi Açıklandı

Microsoft’tan ikinci Windows 10 etkinliği öncesi açıklama geldi

Microsoft’un merakla beklenen yeni işletim sistemi Windows 10’un ne zaman çıkacağı resmi olarak açıklandı. Windows Blog üzerinden yapılan resmi açıklamada Windows 10’un çıkış tarihi ve diğer detayları paylaşıldı.

windows-10-resmi-cikis-tarihi

Microsoft’tan Terry Myerson, Windows Blog üzerinde yaptığı açıklamada Windows 10’un resmi çıkış tarihi 29 Temmuz olarak açıkladı. 29 Temmuz 2015 tarihinde Microsoft’un yeni işletim sistemi dağıtılmaya başlanacak. Bu gelişmeyle birlikte Windows 10’un dikkat çekici özelliklerine dair bir video yayınlandı. Videoya haberimizin altından ulaşabilirsiniz.

Windows tablet kullanan kişiler 1 Haziran tarihinde tabletlerinde bir bildirim gördüler. Bu bildirime baktıklarında 5 sayfadan oluşan bir sunum karşılarına çıktı. Söz konusu bu sunumda Windows 10’un özelliklerinden ve resmi çıkış tarihinden bahsediliyor. Aynı zamanda Microsoft, Cortana isimli sesli asistana da artık “Windows 10 ne zaman çıkacak?” diye sorduğunuz 29 Temmuz olarak cevaplıyor. Windows 10’a sürüm yükseltmesi yapmak için 3 GB boyutunda bir dosya indirmeniz gerekecek. Windows 10 için yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

WhatsApp’ın Yeni Özellikleri Neler Oldu?