Windows 10 RedStone’a hazır olun!

Windows 10 RedStone’ hazır olun

Windows 10 RedStone’a hazır olun.

Windows Insider Yöneticisi Gabriel Aul yaptığı açıklamayla tüm Microsoft Çalışanları olarak Redstone Güncelleştirmesi üzerinde hem olabildiğince hızlı hem de çok fazla çalıştıklarını ifade etti.

Ayrıca Güncelleştirmenin de en kısa sürede geleceğini müjdeledi. 100 Milyondan fazla bir İndirme Rakamına ulaşan Windows 10’un Kullanım Rakamları Microsoft’un uygulamış olduğu Agresif Stratejiler sayesinde kısa sürede beklenenden çok daha fazla bir Kullanım Rakamına ulaştı.

Elbette bu süreçte; Windows 7 ve 8 Sahiplerine de Windows 10’un Ücretsiz olarak sunulması; bu Başarının büyük pay sahibi fakat Windows 10’a geçiş diğer İşletim Sistemlerinin geçiş değerlerini de geride bıraktı diyebiliriz.

2. Redstone Güncelleştirmesi ile Windows 10’a büyük değişiklikler ve yenilikler geleceği hakkında çıkan Dedikodulara yanıt vermeyen Microsoft’un, Windows 10 için büyük değişimler yapacağını düşünüyoruz.

Tüm Windows 10 Kullanıcılarının merakla beklediği dev Redstone Güncelleştirmesi ilk olarak 2015 yılının Aralık ayında gelmiş olmasına rağmen bu ufak Güncelleştirme içerisinde sadece bir takım küçük değişiklikler ve yenilikler barındırıyordu.

Beklentileri tam anlamıyla karşılayamayan Microsoft, Redstone Güncelleştirmesi için 2. Teknik Önizleme Sürümünü de yayınlayacağını duyurdu.

Yeni Batman Arkham Knight DLC’si PC’de!