Windows Phone 10 Sürprizi!

Windows Phone 10 Sürprizi!

Windows 10 mobil sürümünün ilk teknik ön izlemesi bir süredir kullanılabilir durumda; ancak yalnızca 6 Lumia modeline destek verilmişti.

Microsoft ise daha önce yeni sürümün çok daha fazla modelde kullanılacağını duyurmuştu. Kısa bir süre önce Windows Insider Program Yöneticisi Gabriel Aul, Twitter hesabından yeni Teknik Ön İzleme Sürümünün, ABD saatiyle Cuma günü saat 10.00 da hazır olacağını duyurdu.

Türkiye saatiyle yine Cuma günü 19.00’a denk gelen geliştirici programına kayıtlı birçok kullanıcı, yeni Windows 10 Teknik Ön İzleme Sürümünü yükleyebilecek.

Windows Phone 10 Sürprizi!
Windows Phone 10 Sürprizi!

Yeni güncelleştirmeyi destekleyecek cihazların listesini haberimizde verdi. Listede Lumia 930 ve Lumia Icon modellerinin bulunmadığı gözüküyor.

Modeller muhtemelen bir sonraki güncelleştirmede programa dâhil edilecek. Aşağıdaki listedeki uyumlu cihazlardan birisine sahip kullanıcılar yeni sürüm yayınlandıktan sonra https://insider.windows.com/ adresinden Microsoft hesapları ile giriş yapıp geliştirici programına dâhil olacak.

Akıllı telefonunuza da Insider uygulamasını kurup yeniden başlattıktan sonra Windows 10 güncelleştirmesini cihazınıza kurabilirsiniz.