Windows 10 Mobile Build 10559 bu hafta geliyor!

windows 10 build

Windows 10 Mobile Build 10559 bu hafta geliyor. Peki, gelecek olan yeni yapı taşı ne gibi özelliklere sahip olacak? Konuyla ilgili tüm bilgiler haberimizde yer alıyor.

Yeni yazılımla beraber telefonlara parmak izi sensörü özelliği gelecek. Son 30 gündür gerek biz gerekse Yurtdışındaki Teknoloji sitelerinin ilk gündem maddesini, Microsoft’un 6 Ekimde gerçekleştireceği Windows 10 Mobile Etkinliği oluşturuyor.

Tüm dünyadaki Microsoft kullanıcıları, hem yeni Build hem de yeni model telefonları büyük bir sabırsızlıkla bekliyor. Yeni sürümün kullanıcıların kullanımına tam anlamıyla sunulması için Insiderler; “Yani Microsoft’a bağlı ekip” harıl harıl çalışmakta.

windows 10 build

Microsoft gelecek hafta itibariyle yeni BUILD 10559’u etkinlikte tanıtacak. Yeni model Windows Phone’larda tıpkı Android’li ve iOS’lu cihazlarda gördüğümüz Parmak İzi Sensörü bizleri karşılayacak.

Tabii ki bu özellik sadece Lumia 950 ve 950 XL için geçerli. 550’de bu özelliğin yer alıp almayacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Eski model Windows Phone’lar; Parmak İzi Sensörü özelliğinden yararlanamayacak. Sistem iyileştirmesi, çökme problemleri de sürümle beraber bertaraf olacak. Yenilenmiş VLC ve uygulamalar da bu BUILD sürümünde yer alacak.

Media Markt’ta yazıcılara indirim geldi