Windows 10 Kullanıcıların Gönlünü Kazandı

Windows 10 Yeni Bir Neslin Başlangıcı Olacak

Geçtiğimiz ay deneme sürümü yayınlanan Windows 10 hakkında konuşan Dell yöneticis, işletim sisteminin şimdiden kullanıcıların gönlünü kazandığını belirtti.

Merakla beklenen yeni işletim sistemi Windows 10‘u Eylül ayı sonunda düzenlediği basın toplantısıyla resmi olarak tanıtan Amerikalı teknoloji devi Microsoft, işletim sisteminin deneme sürümünü kısa bir süre sonra kullanıcılara sundu ve böylece işletim sisteminin kullanıcılara neler vadettiği de kapsamlı olarak görülmüş oldu. İşletim sistemini denemek isteyen 1 milyondan fazla kullanıcı Windows 10’un deneme sürümüne Microsoft‘un Windows Insider Program platformun üzerinden ulaştı ve böylece işletim sistemi hakkında ilk tepkiler de ortaya çıkmaya başladı.

Windows_Phone_10

Kullanıcılar tarafından bir türlü beğenilmeyen Windows 8’in başarısızlığının ardından yeni işletim sistemi Windows 10‘da kullanıcı isteklerine fazlasıyla önem veren Microsoft, başlat menüsü başta olmak üzere kullanıcılar tarafından talep edilen birçok özelliği geri getirdi ve işletim sisteminin geliştirilmesi sırasında kullanıcılardan gelen geri dönüşlere odaklanacaklarını defalarca vurguladı.

Firmanın kullanıcı odaklı bu yeni politikası kullanıcılar tarafından memnuniyetle karşılanırken, yeni işletim sistemini büyük umutlar bağlayan bilgisayar üreticilerinin de dikkatinden kaçmadı. Windows 10 hakkında açıklamalarda bulunan Dell yöneticisi Neil Hand, işletim sisteminin şimdiden kullanıcıların gönlünü kazanmayı başardığını söyledi. Yeni özellikleriyle kullanıcıların ilgisini çekmeyi başaran yeni işletim sisteminin kendileri için de faydalı olacağını kabul eden Hand, özellikle kurumsal kullanıcıların yeni işletim sistemine yoğun ilgi göstereceğini belirtti.

LG G2 Lite ve L Prime Resmi Olarak Tanıtıldı