Öğretmenler Gününe Özel Trend Micro Maximum Security

TrendMicroOgretmen

BBM Turkey, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nün şerefine Kasım ayı sonuna kadar tüm öğretmenler Trend Micro Maximum Security’e indirimli sahip olabilecek.

BBM Turkey, Trend Micro’nun yeni yetkili online iş ortağı oldu. BBM Turkey’in trendyantivirus.com portalıyla Trend Micro ürünlerini oldukça kolay ve hızlı ve hesaplı bir şekilde tüm kullanıcılara sunmanın yanında birçok özel ürün kampanyası ve bilinçlendirme faaliyetine de ev sahipliği yapacak.

bbmbanner_ogretmen2

Trend Micro‘nun son kullanıcılara yönelik ürünlerini online olarak tüketicilere sunmayı hedefleyen trendyantivirus.com, anti-virüs korumasında liderlik bayrağını elinden bırakmayan Trend Micro‘nun Türkiye’de online kanaldan sunduğu fırsatları tüketiciler ile buluşturacak. Bu şekilde bireysel kullanıcılardaki yaygınlığı artırmanın yanında bireylerin veri güvenliği konusunda bilinçlendirilmesi için bir bilgi paylaşımı platformu olarak da işlev görecek.

24 Kasım’da tüm öğretmenlerimize indirimli Maximum Security

Trend Micro ve BBM Turkey, yeni iş birliğini kutlamak için 24 Kasım Öğretmenler Günü’nün şerefine tüm öğretmenlerimize indirimli Maximum Security kampanyasını başlattı. Mevcut kampanyayla tüm öğretmenlerimiz Kasım ayı boyunca trendyantivirus.com üzerinden Trend Micro Maximum Security ürününe indirimli bir şekilde sahip olabilecekler .

Müziğiniz Her Yerde