Windows 10 için hedeflenen büyük rakama ulaşıldı!

Windows 10 WordPad

Microsoft, yıllar evvel belirlediği Windows 10 hedefine nihayet ulaştı. Belki bu hedefe ulaşmak için fazladan iki yıl geçmesi gerekti, ama olsun, an itibarıyla Windows 10’un altın çağı yaşanıyor.

Microsoft, aslında iki sene evvel erişmeyi planladığı hedefine nihayet ulaştı ve firma, Windows 10 kullanan 1 milyar cihaza ulaşıldığını duyurdu. Geç olması, hiç olmamasından daha iyidir, değil mi?

Bundan birkaç sene öncesine, Build 2015 konferansına geri dönecek olursak, o sıra Microsoft’un Genel Müdür Yardımcısı olan Terry Myerson, Microsoft’un önümüzdeki 2-3 yıl içinde Windows 10 kullanan 1 milyar cihaz hedefine ulaşacağını belirtmişti. Biraz geç de olsa 1 milyar hedefine ulaşıldı.

Microsoft, Windows 10 için hedeflediği büyük rakama ulaştı!

Win10, 2015 Temmuz itibarıyla teknoloji severlerin beğenisine sunulmuştu. Microsoft, artık yeni işletim sistemi hazırlamak yerine Windows’u geliştirerek her zaman güncel ve ihtiyaçlara uygun bir eko sistem haline getireceğinden bahsetmişti. İlk 5 yıl itibarıyla da iyi yol aldı denebilir.

Bu arada, bu 1 milyar rakamı yalnızca Win10’lu PC’leri ifade etmiyor. Bu rakama Xbox konsollar, Hololens destekli cihazlar ve IoT cihazları da dahil.

Deadpool yıldızı Ryan Reynolds, Koronavirüsle mücadele için harekete geçti